er4n Kilopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 9 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2021 #1 Basıyorum basıyorum ekrana gelmiyor. Bahsettiğim tuşlar bunlar. Bir konuda böyle çözmüşler ama bahsettiği yolu bulamadım.
Basıyorum basıyorum ekrana gelmiyor. Bahsettiğim tuşlar bunlar. Bir konuda böyle çözmüşler ama bahsettiği yolu bulamadım.
AkınTR Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 789 Çözümler 10 13 Ekim 2021 #2 er4n dedi: Bir konuda böyle çözmüşler ama bahsettiği yolu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Windows arama çubuğuna güncelleme geçmişinizi görüntüleyin yazıp özellik güncelleştirmeleri kaldırın. Artı 0 Eksi
er4n dedi: Bir konuda böyle çözmüşler ama bahsettiği yolu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Windows arama çubuğuna güncelleme geçmişinizi görüntüleyin yazıp özellik güncelleştirmeleri kaldırın.
KS KS er4n Kilopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 9 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2021 #3 AkınTR dedi: Windows arama çubuğuna güncelleme geçmişinizi görüntüleyin yazıp özellik güncelleştirmeleri kaldırın. Genişletmek için tıkla... Çalışmadı ve Windows'u kötüleştirdi. Artı 0 Eksi
AkınTR dedi: Windows arama çubuğuna güncelleme geçmişinizi görüntüleyin yazıp özellik güncelleştirmeleri kaldırın. Genişletmek için tıkla... Çalışmadı ve Windows'u kötüleştirdi.