ArdaBay Decapat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 58 30 Haziran 2021 #11 Khajz dedi: Yeniden başlatınca düzelmesi lazım, benim de Explorer değişmemişti. Genişletmek için tıkla... Windows 10'a geri donup tekrar kurdum duzeldi şu an.
Khajz dedi: Yeniden başlatınca düzelmesi lazım, benim de Explorer değişmemişti. Genişletmek için tıkla... Windows 10'a geri donup tekrar kurdum duzeldi şu an.
Sefergame Zeptopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #12 ArdaBay dedi: Windows 11'e gectim fakat gordugum kadariyla ayarlar menusu degismis ama bende degismemis Windows 11 kullanıyorum nasıl cozebilirim guncelleme yok şu anda. Eki Görüntüle 1090574 Genişletmek için tıkla... Cevap bulabildiniz mi çünkü bende aynı sorun var
ArdaBay dedi: Windows 11'e gectim fakat gordugum kadariyla ayarlar menusu degismis ama bende degismemis Windows 11 kullanıyorum nasıl cozebilirim guncelleme yok şu anda. Eki Görüntüle 1090574 Genişletmek için tıkla... Cevap bulabildiniz mi çünkü bende aynı sorun var