Ciddimisiniz? Tabiki hayır format mı atıyorsunuz ki de gitsinAyarlar üzerinden bilgisayarımı sıfırlıyıcam.
Windows'u tekrardan kurmam gerekir mi? Lisansım orijinal.
Tümünü kaldır derseniz bilgisayarınızdaki tüm veriler silinir ve Windows sıfırdan yüklenir. Dosyalarımı koru derseniz Windows işletim sistemi yeniden yüklenir, ancak kişisel dosyalarınız (belgeler, fotoğraflar, vb.) korunur. Ancak, uygulamalar ve ayarlar sıfırlanır.Ayarlar üzerinden bilgisayarımı sıfırlıyıcam.
Windows'u tekrardan kurmam gerekir mi? Lisansım orijinal.
Bilmiyor olabilir hocam. Herkes bilecek diye bir şey yok.Ciddimisiniz? Tabiki hayır format mı atıyorsunuz ki de gitsin
Tümünü kaldır derseniz bilgisayarınızdaki tüm veriler silinir ve Windows sıfırdan yüklenir. Dosyalarımı koru derseniz Windows işletim sistemi yeniden yüklenir, ancak kişisel dosyalarınız (belgeler, fotoğraflar, vb.) Korunur. Ancak, uygulamalar ve ayarlar sıfırlanır.
Bilmiyor olabilir hocam. Herkes bilecek diye bir şey yok.
Hocam bir de mesajda belirtmeyi unutmuşum sıfırladıktan sonra lisansınız tekrardan otomatik olarak aktive edilir.Zaten amacım dosyaları temizlemek, herhangi yeni bir şey almadan Windows'u kendisi tekrardan kuruyorsa sıkıntı yok.
Hocam bir de mesajda belirtmeyi unutmuşum sıfırladıktan sonra lisansınız tekrardan otomatik olarak aktive edilir.
Rica ederim.Teşekkür ederim.
hocam driverlar falan gider miTümünü kaldır derseniz bilgisayarınızdaki tüm veriler silinir ve Windows sıfırdan yüklenir. Dosyalarımı koru derseniz Windows işletim sistemi yeniden yüklenir, ancak kişisel dosyalarınız (belgeler, fotoğraflar, vb.) korunur. Ancak, uygulamalar ve ayarlar sıfırlanır.
Bilmiyor olabilir hocam. Herkes bilecek diye bir şey yok.
Bilmiyorum daha önce hiç oradan sıfırlamadım, ama muhtemelen gidebilir.hocam driverlar falan gider mi
Hocam driverlar falan gider mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.