4 475422 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 123 Çözümler 2 21 Aralık 2021 #1 Yakın bir zamanda Windows 10'dan 11'e geçiş yaptım ve bir süre sonra ayarlara girememeye başladım. Ayarları açmak için tıkladığımda herhangi bir şey olmuyor, hata bile vermiyor. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2021
Yakın bir zamanda Windows 10'dan 11'e geçiş yaptım ve bir süre sonra ayarlara girememeye başladım. Ayarları açmak için tıkladığımda herhangi bir şey olmuyor, hata bile vermiyor. Ne yapabilirim?
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 21 Aralık 2021 #2 Görev Yöneticisi acıp Explorer(Windows gezgini) yeniden başlat deyip bakın bir de, ki Windows 11'de Görev Yöneticisi var mı bilmiyorum Artı 0 Eksi
Görev Yöneticisi acıp Explorer(Windows gezgini) yeniden başlat deyip bakın bir de, ki Windows 11'de Görev Yöneticisi var mı bilmiyorum
KS KS 4 475422 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 123 Çözümler 2 21 Aralık 2021 #3 Silinen üye dedi: Görev Yöneticisi acıp Explorer(Windows gezgini) yeniden başlat deyip bakın bir de, ki Windows 11'de Görev Yöneticisi var mı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef işe yaramadı. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Görev Yöneticisi acıp Explorer(Windows gezgini) yeniden başlat deyip bakın bir de, ki Windows 11'de Görev Yöneticisi var mı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef işe yaramadı.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 21 Aralık 2021 #4 CMD'yi acıp bunu yazmayı deneyin SFC/SCANNOW işlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatmanızı öneririm. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net Artı 0 Eksi
CMD'yi acıp bunu yazmayı deneyin SFC/SCANNOW işlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatmanızı öneririm. SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net
KS KS 4 475422 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 123 Çözümler 2 21 Aralık 2021 #5 Silinen üye dedi: CMD'yi acıp bunu yazmayı deneyin SFC/SCANNOW işlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam onu da denedim. Bu arada ayarlar başlat da biraz değişik gözüküyor. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (22).png 49,7 KB · Görüntüleme: 598 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: CMD'yi acıp bunu yazmayı deneyin SFC/SCANNOW işlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam onu da denedim. Bu arada ayarlar başlat da biraz değişik gözüküyor.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #6 475422 dedi: Hocam onu da denedim. Bu arada ayarlar başlat da biraz değişik gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlar yüklü değil Silinen üye dedi: Görev Yöneticisi acıp Explorer(Windows gezgini) yeniden başlat deyip bakın bir de, ki Windows 11'de Görev Yöneticisi var mı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... CTRL+Shift+ESC ile açılabiliyor. Artı 0 Eksi
475422 dedi: Hocam onu da denedim. Bu arada ayarlar başlat da biraz değişik gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlar yüklü değil Silinen üye dedi: Görev Yöneticisi acıp Explorer(Windows gezgini) yeniden başlat deyip bakın bir de, ki Windows 11'de Görev Yöneticisi var mı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... CTRL+Shift+ESC ile açılabiliyor.
KS KS 4 475422 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 123 Çözümler 2 21 Aralık 2021 #7 Umut Nas dedi: Ayarlar yüklü değil CTRL+Shift+ESC ile açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlar nasıl yüklü değil? Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Ayarlar yüklü değil CTRL+Shift+ESC ile açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlar nasıl yüklü değil?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #8 Uygulama yükler gibi öyle gözüküyor. Artı 0 Eksi
KS KS 4 475422 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 123 Çözümler 2 21 Aralık 2021 #9 Umut Nas dedi: Uygulama yükler gibi öyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam fark ettim ama nasıl silinsin ayarlar? Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Uygulama yükler gibi öyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam fark ettim ama nasıl silinsin ayarlar?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #10 Bende de bir ara Microsoft Edge yüklenmemişti Store'den yüklemek zorunda kalmıştım Artı 0 Eksi