alpersamur3 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 156 11 Kasım 2021 #1 Ben şimdi aygıt yöneticisini açacaktım. Ama şimdi böyle bir hata verdi. Nasıl çözebilirim? Not: Laptop'taki tek kullanıcı benim.
Ben şimdi aygıt yöneticisini açacaktım. Ama şimdi böyle bir hata verdi. Nasıl çözebilirim? Not: Laptop'taki tek kullanıcı benim.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 11 Kasım 2021 #2 Administrator Hesabı açma veya yerel kullanıcıyı yönetici yapma Bu linkten yeni bir admin hesabı açın orada deneyin birde veya şuanki kullanıcıyı yönetici yapmayı deneyin. Ancak olmuyorsa izinlerle oynamanız gerekecek gibi. Artı 0 Eksi
Administrator Hesabı açma veya yerel kullanıcıyı yönetici yapma Bu linkten yeni bir admin hesabı açın orada deneyin birde veya şuanki kullanıcıyı yönetici yapmayı deneyin. Ancak olmuyorsa izinlerle oynamanız gerekecek gibi.
KS KS alpersamur3 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 156 13 Kasım 2021 #3 262364 dedi: Administrator Hesabı açma veya yerel kullanıcıyı yönetici yapma bu linkten yeni bir admin hesabı açın orada deneyin bir de veya şu anki kullanıcıyı yönetici yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Şu an zaten bilgisayarda tek kullanıcı var. Ayarlara baktım tek kullanıcı benim. Başka kullanıcı yok. Artı 0 Eksi
262364 dedi: Administrator Hesabı açma veya yerel kullanıcıyı yönetici yapma bu linkten yeni bir admin hesabı açın orada deneyin bir de veya şu anki kullanıcıyı yönetici yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Şu an zaten bilgisayarda tek kullanıcı var. Ayarlara baktım tek kullanıcı benim. Başka kullanıcı yok.