5 576822 Centipat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 366 Çözümler 4 25 Kasım 2023 #11 ThePenthoss dedi: Startup Sound Changer ben Windows 10 kullanırken bu uygulamayı kullanıyordum başlangıç sesini istediğin şekilde yapabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Ya benmi yanlış yazdım konuyu değiştirmek istemiyorum başlangıç sesini açmak istiyorum.
ThePenthoss dedi: Startup Sound Changer ben Windows 10 kullanırken bu uygulamayı kullanıyordum başlangıç sesini istediğin şekilde yapabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Ya benmi yanlış yazdım konuyu değiştirmek istemiyorum başlangıç sesini açmak istiyorum.
ThePenthoss Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 302 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Samsun İlkadım Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Zabıt Katibi Stajyeri 25 Kasım 2023 #12 576822 dedi: Ya benmi yanlış yazdım konuyu değiştirmek istemiyorum başlangıç sesini açmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu uygulama benim windows başlangıç sesini açmıştı ekstradan. Sadece değiştirmekle kalmamıştı. Ayarlardan açmak cidden zor.
576822 dedi: Ya benmi yanlış yazdım konuyu değiştirmek istemiyorum başlangıç sesini açmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu uygulama benim windows başlangıç sesini açmıştı ekstradan. Sadece değiştirmekle kalmamıştı. Ayarlardan açmak cidden zor.
5 576822 Centipat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 366 Çözümler 4 25 Kasım 2023 #13 ThePenthoss dedi: Bu uygulama benim Windows başlangıç sesini açmıştı ekstradan. Sadece değiştirmekle kalmamıştı. Ayarlardan açmak cidden zor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır araştıracağım teşekkürler
ThePenthoss dedi: Bu uygulama benim Windows başlangıç sesini açmıştı ekstradan. Sadece değiştirmekle kalmamıştı. Ayarlardan açmak cidden zor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır araştıracağım teşekkürler