Windows 11 başlangıç yükleme ekranında kalıyor

sym8

Centipat
Daha fazla  
Dün gece Windows 11'e geçiş yaptım. Bu sabah bilgisayar normal şekilde açıldı, ancak Windows 11'de Valorant açılmadığı için BIOS üzerinden birkaç ayar değiştirdim. Kaydedip çıktım, fakat bilgisayar ya yükleme ekranında kalıyor ya da 'otomatik onarıma hazırlanıyor' ekranında takılı kalıyor. Bazen de mavi ekran veriyor. Bilgisayarı 4–5 kez açıp kapatmama rağmen kurtarma ekranı çıkmadı. BIOS'u sıfırlayıp tekrar başlattım ama yine de sonuç alamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Evet Secure Boot açıldı ancak dedigim gibi ardindan BIOS'u sifirladim ( kapatmis da olabilirim hatirlamiyorum 🥲 ama su an kapalı)

Bir de Security device Support kapattim.

BIOS'a girip Security device Support açmayı dene. Bu ayar TPM'yi aktifleştiriyormuş. Bunu kapatman etkilemiş olabilir.

BIOS'a girip Security device Support açmayı dene. Bu ayar TPM'yi aktifleştiriyormuş. Bunu kapatman etkilemiş olabilir.
dediginizi yaptim ardindan fotograftaki yer çıktı f1e bastım herhangi bi kurtarma olmadan direkt açıldı ama mavi ekran verip kapaniyor

Dosya Ekleri

• 20250610_171952.jpg
    20250610_171952.jpg
    236,8 KB · Görüntüleme: 27
Dediginizi yaptim ardindan fotograftaki yer çıktı F1e bastım herhangi bir kurtarma olmadan direkt açıldı ama mavi ekran verip kapaniyor.

Masaüstüne ulaşabildin mi?
Mavi ekranda bir hata kodu var mıydı?
Atabilirsen format da atabilirsin.
O ekranda F8 deneyebiliriz.
Kurtarma USB'si ile de onarabilirsin.

Masaüstüne ulaşabildin mi?
Atabilirsen format da atabilirsin
tpm kapatıp tekrar açtım ve şu an yaklaşık 15 dakikadir masaustundeyim herhangi bi sikinti yok gibi gözüküyor

asrock şöyle bir şey yükledi masaustune

Dosya Ekleri

• 20250610_174515.jpg
    20250610_174515.jpg
    263 KB · Görüntüleme: 23

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı