Notixlerox Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 361 Çözümler 4 7 Haziran 2024 #1 Başlangıçta ki gibi silmek istiyorum. Programı zaten kaldırdım ama görev yöneticisinde kısayolu gözüküyor ve sinirimi bozuyor araştırdım ama bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Başlangıçta ki gibi silmek istiyorum. Programı zaten kaldırdım ama görev yöneticisinde kısayolu gözüküyor ve sinirimi bozuyor araştırdım ama bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
bekirdolunayaslan Decapat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 102 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core İ5-12450H 15.6" FHD (1920*1080) RTX 3050 GDDR6 4GB DDR4 16GB (8GB*2,3200MHZ) 512GB NVMe SSD Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #2 Bir daha indirip silmeyi dene.
Oguzkaan0 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #3 treesize deneyebilrisin
kurban7 Centipat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 79 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #4 W+R komutu ile çalıştırı açıp "shell:startup" yazarsan başlangıç uygulamaları klasörünü açarsın. Orda görünüyorsa silince gidebilir.
W+R komutu ile çalıştırı açıp "shell:startup" yazarsan başlangıç uygulamaları klasörünü açarsın. Orda görünüyorsa silince gidebilir.
Notixlerox Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 361 Çözümler 4 8 Haziran 2024 #5 Oguzkaan0 dedi: TreeSize deneyebilrisin. Genişletmek için tıkla... Güvenli midir hocam biraz aydınlatır mısınız beni. kurban7 dedi: W+r komutu ile çalıştırı açıp "Shell: Startup" yazarsan başlangıç uygulamaları klasörünü açarsın. Orada görünüyorsa silince gidebilir. Genişletmek için tıkla... Bulamadım maalesef orada. bekirdolunayaslan dedi: Bir daha indirip silmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Öyle olacağını hiç zannetmiyorum.
Oguzkaan0 dedi: TreeSize deneyebilrisin. Genişletmek için tıkla... Güvenli midir hocam biraz aydınlatır mısınız beni. kurban7 dedi: W+r komutu ile çalıştırı açıp "Shell: Startup" yazarsan başlangıç uygulamaları klasörünü açarsın. Orada görünüyorsa silince gidebilir. Genişletmek için tıkla... Bulamadım maalesef orada. bekirdolunayaslan dedi: Bir daha indirip silmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Öyle olacağını hiç zannetmiyorum.
Oguzkaan0 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #6 Notixlerox dedi: Güvenli midir hocam biraz aydınlatır mısınız beni. Bulamadım maalesef orada. Öyle olacağını hiç zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... ben kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım uygulamayı açıp diski tara bölümünden yönetici olarak çalıştırıp deneyebilirsiniz.
Notixlerox dedi: Güvenli midir hocam biraz aydınlatır mısınız beni. Bulamadım maalesef orada. Öyle olacağını hiç zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... ben kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım uygulamayı açıp diski tara bölümünden yönetici olarak çalıştırıp deneyebilirsiniz.