Tatunka Decapat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4070 Tİ / RYZEN 7 5800X / B550M PLUS DDR4 4600Mhz / Samsung 980 Pro 1 TB M.2 SSD / THERMALTAKE 750W / GSKİLL 16 GB 3200Mhz(2x8) Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar ben Windows 11 hesabımla oturum açmaya çalıştıktan sonra(olmadı) PC'yi uyku moduna aldım ve geri açtım böyle bir ekran geldi yardım edebilir misiniz? Dosya Ekleri 16812351248274575652017533931664.jpg 113,4 KB · Görüntüleme: 1.247
Arkadaşlar ben Windows 11 hesabımla oturum açmaya çalıştıktan sonra(olmadı) PC'yi uyku moduna aldım ve geri açtım böyle bir ekran geldi yardım edebilir misiniz?
Hadesmane Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 449 Çözümler 5 Yer Memphis, Tennessee, United States Daha fazla Sistem Özellikleri ekransız toshiba Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #2 Hesap kilitlendi - Microsoft Desteği Microsoft hesabının kilidini açma ve 'hesap kilitlendi' hata iletisini çözümleme hakkında bilgi edinin. support.microsoft.com Artı 0 Eksi
Hesap kilitlendi - Microsoft Desteği Microsoft hesabının kilidini açma ve 'hesap kilitlendi' hata iletisini çözümleme hakkında bilgi edinin. support.microsoft.com
KS KS Tatunka Decapat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4070 Tİ / RYZEN 7 5800X / B550M PLUS DDR4 4600Mhz / Samsung 980 Pro 1 TB M.2 SSD / THERMALTAKE 750W / GSKİLL 16 GB 3200Mhz(2x8) Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #3 Hadesmane dedi: Hesap kilitlendi - Microsoft Desteği Microsoft hesabının kilidini açma ve 'hesap kilitlendi' hata iletisini çözümleme hakkında bilgi edinin. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Hocam konudan sapacak ama Windows 11'de Microsoft hesabıma oturum açamıyorum ona da bir destel verebilir misiniz? Bilginiz var ise. Artı 0 Eksi
Hadesmane dedi: Hesap kilitlendi - Microsoft Desteği Microsoft hesabının kilidini açma ve 'hesap kilitlendi' hata iletisini çözümleme hakkında bilgi edinin. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Hocam konudan sapacak ama Windows 11'de Microsoft hesabıma oturum açamıyorum ona da bir destel verebilir misiniz? Bilginiz var ise.
Hadesmane Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 449 Çözümler 5 Yer Memphis, Tennessee, United States Daha fazla Sistem Özellikleri ekransız toshiba Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #4 Tatunka dedi: Hocam konudan sapacak ama Windows 11'de Microsoft hesabıma oturum açamıyorum ona da bir destel verebilir misiniz? Bilginiz var ise. Genişletmek için tıkla... gmail eposta şifrelerini biliyosan mobilden gir ordan yap pcden giremiyosun zaten olmadı içinde önemli verilerin yoksa yeni bir microsoft hesabı oluştur onunla giriş yap Artı 0 Eksi
Tatunka dedi: Hocam konudan sapacak ama Windows 11'de Microsoft hesabıma oturum açamıyorum ona da bir destel verebilir misiniz? Bilginiz var ise. Genişletmek için tıkla... gmail eposta şifrelerini biliyosan mobilden gir ordan yap pcden giremiyosun zaten olmadı içinde önemli verilerin yoksa yeni bir microsoft hesabı oluştur onunla giriş yap
KS KS Tatunka Decapat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4070 Tİ / RYZEN 7 5800X / B550M PLUS DDR4 4600Mhz / Samsung 980 Pro 1 TB M.2 SSD / THERMALTAKE 750W / GSKİLL 16 GB 3200Mhz(2x8) Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #5 Hadesmane dedi: gmail eposta şifrelerini biliyosan mobilden gir ordan yap pcden giremiyosun zaten olmadı içinde önemli verilerin yoksa yeni bir microsoft hesabı oluştur onunla giriş yap Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan oturum açmam lazım telefondan açınca bilgisayara girmiyor. Artı 0 Eksi
Hadesmane dedi: gmail eposta şifrelerini biliyosan mobilden gir ordan yap pcden giremiyosun zaten olmadı içinde önemli verilerin yoksa yeni bir microsoft hesabı oluştur onunla giriş yap Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan oturum açmam lazım telefondan açınca bilgisayara girmiyor.
Hadesmane Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 449 Çözümler 5 Yer Memphis, Tennessee, United States Daha fazla Sistem Özellikleri ekransız toshiba Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #6 Tatunka dedi: Bilgisayardan oturum açmam lazım telefondan açınca bilgisayara girmiyor. Genişletmek için tıkla... allah yardım etsin guzel kardesim iyi forumlar. Artı 0 Eksi
Tatunka dedi: Bilgisayardan oturum açmam lazım telefondan açınca bilgisayara girmiyor. Genişletmek için tıkla... allah yardım etsin guzel kardesim iyi forumlar.