Windows 11 başlat çubuğu kayboldu

BORAN ÇELİK1

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F İşlemci MSI A520M-A PRO Anakart Corsair Vengance 32GB Ram MSI GeForce RTX 4060 TI 16 GB Ekran Kartı NZXT H9 Flow Kasa MSI MAG CORELIQUID I360 Sıvı Soğutucu MSI MPG A650BN 650W Powersupply KIOXIA 1TB EXCERIA PLUS G3 SSD
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı güncellemeden kapattım ve şu an görev çubuğum yok. Windows Gezgini adlı dosyayı da 3-4 defa yeniden başlattım olmadı. Çözüm için dönerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim başıma gelmişti ben ctrl+alt+del yapıp yeni görev çalıştırdan explorer.exe yi çalıştırdığımda düzelmişti. Dene istersen.

Merhaba.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp ardından sistem dosyalarını onarmaya yarayan komutları girmenizi isteyeceğim.

Görev çubuğu çalışmadığı için Ctrl + Alt + Esc ile Görev Yöneticisini başlattıktan sonra Yeni görevi çalıştır deyip CMD yazmanızı ve "Bu görevi yönetici ayrıcalıklarıyla oluştur." kısmını işaretlemenizi isteyeceğim.

Ardından sistem dosyalarını onarmak için şu komutları girebilirsiniz.
SFC /Scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Ardından bilgisayarı yeniden başlatmanız gerekiyor. CMD üzerinden aşağıdaki komutu girebilir veya Windows tuşuna basarak yeniden başlatabilirsiniz.
shutdown /r /t 0

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı