3 365479 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 3 Çözümler 15 12 Ekim 2021 #11 Mustafa Ka. dedi: Eki Görüntüle 1187395 Bu arada diğer tüm görev çubuğu öğeleri çalışıyor. @MuhammedA Genişletmek için tıkla... Insider'dan geçtiyseniz RTM'ye geçin.
Mustafa Ka. dedi: Eki Görüntüle 1187395 Bu arada diğer tüm görev çubuğu öğeleri çalışıyor. @MuhammedA Genişletmek için tıkla... Insider'dan geçtiyseniz RTM'ye geçin.
Mustafa Ka. Decapat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 66 Çözümler 1 12 Ekim 2021 #12 Linux Kaymak dedi: Lisans etkin mi? (yani orijinal mi?) Genişletmek için tıkla... Evet orijinal Windows 10 yani OEM key MuhammedA dedi: Görev Yöneticisi'nden "Başlat" ı sonlandırın. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama bir şey değişmedi Şu anda da görev yöneticisinde başlat gözükmüyor. Sonlandırdıktan sonra 365479 dedi: Insider'dan geçtiyseniz RTM'ye geçin. Genişletmek için tıkla... Geliştirme Kanalından mı bahsediyorsunuz. Bide sürüm ön izleme var. Beta seçili şu anda
Linux Kaymak dedi: Lisans etkin mi? (yani orijinal mi?) Genişletmek için tıkla... Evet orijinal Windows 10 yani OEM key MuhammedA dedi: Görev Yöneticisi'nden "Başlat" ı sonlandırın. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama bir şey değişmedi Şu anda da görev yöneticisinde başlat gözükmüyor. Sonlandırdıktan sonra 365479 dedi: Insider'dan geçtiyseniz RTM'ye geçin. Genişletmek için tıkla... Geliştirme Kanalından mı bahsediyorsunuz. Bide sürüm ön izleme var. Beta seçili şu anda
3 365479 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 3 Çözümler 15 12 Ekim 2021 #13 Mustafa Ka. dedi: Evet orijinal Windows 10 yani OEM key. Yaptım ama bir şey değişmedi şu anda da görev yöneticisinde başlat gözükmüyor. Sonlandırdıktan sonra. Geliştirme kanalından mı bahsediyorsunuz. Bir de sürüm ön izleme var. Beta seçili şu anda. Genişletmek için tıkla... Beta kanalda sıkıntı olabilir RTM sürümünün erken bir sürümü RTM sürümüne geçmenizi tavsiye ederim.
Mustafa Ka. dedi: Evet orijinal Windows 10 yani OEM key. Yaptım ama bir şey değişmedi şu anda da görev yöneticisinde başlat gözükmüyor. Sonlandırdıktan sonra. Geliştirme kanalından mı bahsediyorsunuz. Bir de sürüm ön izleme var. Beta seçili şu anda. Genişletmek için tıkla... Beta kanalda sıkıntı olabilir RTM sürümünün erken bir sürümü RTM sürümüne geçmenizi tavsiye ederim.