Windows 11 başlat menüsü genişletiliyor mu?

ozkan2en

Hectopat
RAM
16
Ekran kartı
Nvidia Rtx 3070
İşlemci
Amd Ryzen 5800h
Bu görselde görmüş oldugunuz önerilenler kısmını kaldırıp sadece istediğim uygulamaları oraya koymak istiyorum.

Sadece Windows Insider programına katılıp tam boy olmasa bile biraz genişletebilmiştim. Windows Insider geçmeden başlat menüsünü nasıl büyütebilirim? Windows Insider hata çıkarıyor o yüzden Insider'a girmedim.

Ya da başlat menüsünü değiştirebileceğim program var mı?

İşletim sistemi: Windows 11 Pro.

Bu şekilde 3 tane seçeneğiniz olacak 22H2 sürümünde.

Bu şekilde 3 tane seçeneğiniz olacak 22H2 sürümünde.

Windows Insider programına katılmış olabilir misiniz? Çünkü güncel olarak kullanıyorum. 21H2 sürümündeyim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    171,5 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_4.png
    124,3 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_3.png
    22,9 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Windows Insider programına katılmış olabilir misiniz? Çünkü güncel olarak kullanıyorum. 21H2 sürümündeyim.

Evet şu an Insider sürümünü kullanıyorum. Gelecekte geleceği için söyledim.

Evet şu an Insider sürümünü kullanıyorum. Gelecekte geleceği için söyledim.

Bende Insider programına geçmiştim Denetim Masası açılmadı yeniden formatladım PC'yi yeniden Insider girdim, yeniden Denetim Masası'na basıyorum hiç yanıt vermiyordu. Bende Insider programına girmedim bu sefer başlat menüsü çalışıyor. Update sorunları olmuyor bu sürümde. Insider sürümü zaten kullanıcı deneyimine göre Update yapıyor o yüzden bilgisayarda çok sıkıntı çıkıyordu gerek Update gerek uygulamaların çalışmaması özellikle içinde yüklü olan Windows uygulamaları çalışmamasından ötürü Insider'dan çıktım sıfırdan kurdum PC Insider geçemem şu an güncellemeler gelmeden.

Maalesef Windows 11 sürümleri değişken olarak sistemlerde çok çok farklı çalışabiliyor. 10 yıl önceki sistemde akıcı çalışırken yeni bir sistemde dona dona çalışabiliyor. Zaten RTM sürüm eylül gibi çıkacak sanırsam o güncellemeyle beraber attığım şekilde kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…