KiviSN Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #1 Microsoft Store'den macOS bar yükledim beğenmedim sildim. Sonra böyle kaldı. Dosya Ekleri 31baba.png 1,3 MB · Görüntüleme: 68
KorkmuşHamster Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.108 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #2 KiviSN dedi: Microsoft Store'den macOS bar yükledim beğenmedim sildim. Sonra böyle kaldı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatmayı veya explorer.exe'yi yeniden başlatmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
KiviSN dedi: Microsoft Store'den macOS bar yükledim beğenmedim sildim. Sonra böyle kaldı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatmayı veya explorer.exe'yi yeniden başlatmayı denedin mi?
ShenkaMan Decapat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 649 Çözümler 12 1 Ekim 2024 #3 Ayarlar > Kişiselleştirme > Görev Çubuğu konumuna gidip Görev çubuğu hizalama kısmıyla oynamayı deneyin. Artı 0 Eksi
Ayarlar > Kişiselleştirme > Görev Çubuğu konumuna gidip Görev çubuğu hizalama kısmıyla oynamayı deneyin.