surreal004
Centipat
Daha fazla
bilgisayarımın performansını arttırmak istiyorum şu sıralar bazı oyunları oynarken kapanmaya başladı format atıp windows 11 e geçtim eskisine göre daha iyi eskisi daha kapanmıyor ama bazı oyunlarda hala kapanıyor internetten bakınca ve riota ticket gönderdiğimde bunu önerdilerBir sürücü yüklemek için mi kapatmak istiyorsunuz?
Muhtemelen sorun sadece Riot Games'in oyunlarındadır yada CS gibi oyunlarda. Şimdi bellek bütünlüğünü kapatman muhtemelen mavi ekrana sebep olacaktır o da hiç oynamamaktan daha kötü ama sen bilirisin. Bunun için BIOS'tan sanallaştırmayı açmanız lazım eğer bilmiyorsanız birazcık uğraştırıcı olabilir bence değmez.bilgisayarımın performansını arttırmak istiyorum şu sıralar bazı oyunları oynarken kapanmaya başladı format atıp windows 11 e geçtim eskisine göre daha iyi eskisi daha kapanmıyor ama bazı oyunlarda hala kapanıyor internetten bakınca ve riota ticket gönderdiğimde bunu önerdiler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.