Windows 11 Beta Insider'a geçilir mi?

Sizce geçilir mi işlemci kullanımı nasıl hocam bir de çökerten ve format isteyen sorunlar çözüldü mü?

İlk çıktığı gün geçtim, sadece şarj doluyken çökme oluyordu. O da çözülmüş. Şu an sorunsuz kullanıyorum.

Bu çökmeyi 22000.120 güncellemesi ile kaldırdılar. Siz şu an 22000.100'ü yüklüyorsunuz çökmeyle karşılaşabilirsiniz.

Sizce geçilir mi işlemci kullanımı nasıl hocam bir de çökerten ve format isteyen sorunlar çözüldü mü?

Ben kullanıyorum gayet iyi şu an sıkıntısız mesela uygulama açınca evet veya hayır geleceğine beni anımsa ve hayır yerine. Vardı çözdüler.

Bence tam sürüm çıkana kadar sanal makinede kullanın.

Windows 10 çıktığında uzunca bir süre 8'de kalan birisi olarak şahsen çok beğendim ve kullanıyorum. Pürüzler ve hatalar var ama şu hali ile bile kullanılmaya değerken kesinlikle geçilir diyorum.

Windows 10 çıktığında uzunca bir süre 8'de kalan birisi olarak şahsen çok beğendim ve kullanıyorum. Pürüzler ve hatalar var ama şu hali ile bile kullanılmaya değerken kesinlikle geçilir diyorum.
Katılıyorum. Çıkan ya da çıkabilecek sorunlar ile mücadeleyi sevenler varsa (kendim buna dahil) geçip kullanabilirler. Cihazımı sürekli yanımda taşıyorum. Meraklı gözler etrafımda toplanıp Windows 11'i inceliyorlar, sorular soruyorlar hoşuma gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…