K koenigss Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 186 12 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar Windows'un kendi sitesinden Windows 11 ISO dosyasını indirdim. Bu indirdiğim sürüm beta mı? Şu an için Windows 11 geçmek sizce erken mi?
Arkadaşlar Windows'un kendi sitesinden Windows 11 ISO dosyasını indirdim. Bu indirdiğim sürüm beta mı? Şu an için Windows 11 geçmek sizce erken mi?
3 348103 Hectopat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.607 Çözümler 6 12 Kasım 2021 #2 koenigss dedi: Arkadaşlar Windows'un kendi sitesinden Windows 11 ISO dosyasını indirdim. Bu indirdiğim sürüm beta mı? Şu an için Windows 11 geçmek sizce erken mi? Genişletmek için tıkla... Tam sürümü.
koenigss dedi: Arkadaşlar Windows'un kendi sitesinden Windows 11 ISO dosyasını indirdim. Bu indirdiğim sürüm beta mı? Şu an için Windows 11 geçmek sizce erken mi? Genişletmek için tıkla... Tam sürümü.
superuserdo Kilopat Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #3 koenigss dedi: Arkadaşlar Windows'un kendi sitesinden Windows 11 ISO dosyasını indirdim. Bu indirdiğim sürüm beta mı? Şu an için Windows 11 geçmek sizce erken mi? Genişletmek için tıkla... Evet, Ekim'in başında çıkış yaptı. Bence beklemek daha mantıklı. Windows son yıllarda bugfix olayına çok ağırlık vermiyor malum.
koenigss dedi: Arkadaşlar Windows'un kendi sitesinden Windows 11 ISO dosyasını indirdim. Bu indirdiğim sürüm beta mı? Şu an için Windows 11 geçmek sizce erken mi? Genişletmek için tıkla... Evet, Ekim'in başında çıkış yaptı. Bence beklemek daha mantıklı. Windows son yıllarda bugfix olayına çok ağırlık vermiyor malum.