Windows 11 Beta sürümüne geçilir mi?

HitmenKamil

Hectopat
Yer
Bursa
Öncelikle merhabalar.

Windows 11'in beta sürümleri yayımlanmaya başladı ve beta sürümünü tam sürüm çıkana kadar deneyimleme fikrine kapıldım. Sizce yapmayı düşündüğüm bu hareket mantıklı mı yorumlarda tartışalım!

Öncelikle merhabalar.

Windows 11'in beta sürümleri yayımlanmaya başladı ve beta sürümünü tam sürüm çıkana kadar deneyimleme fikrine kapıldım. Sizce yapmayı düşündüğüm bu hareket mantıklı mı yorumlarda tartışalım!
Hocam yarın nihai sürümü çıkıyor :D
ISO dosyası ile kurup kullanabilirsiniz. Bence akşama doğru gelir. Umarım daha erken olur :D

Ben 29 Temmuz 2021'den beri Windows 11 Beta Channel sürümünü kullanıyorum ve gayet memnunum. İlk Beta Channel yapısında Ayarlar'dan tema kaydedilemiyordu fakat bir sonraki güncelleme olan 22000.120 yapısı ile bu sorun çözüldü. Ben gayet memnunum. Ufak hatalar dışında sistem çok stabil ve iyi çalışıyor.
Onu bilmiyordum peki soruyu şu şekilde değiştireyim o halde, nihai sürümü çıkar çıkmaz kurmak mantıklı mıdır?
Bir Windows sürümünün çıktığı gibi kurulmasını pek tavsiye etmiyorum. Çünkü eski Windows sürümlerinde ilk çıkışta birçok sorun oluyordu ve sonradan gelen güncellemeler olmadan bu sorunlar çözülemiyordu.

Mesela Windows XP ilk çıktığında deli gibi sorunluydu, ancak 2.5 yıl sonra çıkan Service Pack 2 ile adam oldu. Windows 10 da ilk çıktığında bazı hatalar içeriyordu, güncellemeler geldikçe çözüldü.

Windows 11'i de çıkar çıkmaz kurmanızı pek önermem. Çünkü bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ve sonradan gelen güncellemeler olmadan çözemeyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı