Windows 11 bildirim modunda ne demek?

519506

Centipat
Arkadaşlarlar iyi akşamlar. Önceden Windows'u bana bilgisayarcı kurmuştu ve KMSpico ile crackli bir şekilde ben format attım temiz kurulum yaptım Microsoft'dan ISO ile kurdum 2 hafta önce. Kendi Microsoft hesabımı girdim, önceden orijinal Windows'lu laptopum vardı ondaki lisans geçti sanmıştım komut sisteminde baktığım da Windows (r) Retail yazıyordu. Şimdi ise etkinleştirme yazısı çıktı komut sisteminde Windows bildirim modu yazıyor. Sormak istediğim, format ile temiz kurulu yaptığımda eski crackli olan silinmiş midir? Ve şu an orijinal mi kullanıyorum? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Hocam şu konutları CMD’yi yönetici olarak başlatarak girebilirsiniz.

Mevcut yüklü olan lisansın bilgilerini görmek için:
slmgr.vbs -dlv

Mevcut yüklü olan lisansın türünü öğrenmek için:
slmgr.vbs -dli

Elinizde eğer bir anahtar varsa onu girmek için:
slmgr.vbs -ipk xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx

Windows bildirim modu lisansın süresi sona erdikten sonra çıkan uyarıdır ve genellikle korsan yollarla etkinleştirilip ardından 180 gün sonra otomatik yenilenmeyen cihazlarda görülür (ya da deneme süresi dolan cihazlarda) Ayrıca OEM keyler (Windows yüklü gelen dizüstü bilgisayarların anahtarları) bir sonraki bilgisayara kesinlikle aktarılamaz. Formatla yeni kurduğunuz Windows’a eski kırılmış keyi geçirmiş olmanız imkansız. Şu anda deneme süresi sona erdiği için bu uyarıyı alıyor olabilirsiniz. Bu kod ile 3 defalığına deneme sürenizi 30 gün uzatabilirsiniz slmgr.vbs -rearm

Hocam şu konutları CMD'yi yönetici olarak başlatarak girebilirsiniz.

slmgr.vbs -dlv

slmgr.vbs -dli

Windows bildirim modu lisansın süresi sona erdikten sonra çıkan uyarıdır ve genellikle korsan yollarla etkinleştirilip ardından 180 gün sonra otomatik yenilenmeyen cihazlarda görülür (ya da deneme süresi dolan cihazlarda) ayrıca OEM keyler (Windows yüklü gelen dizüstü bilgisayarların anahtarları) bir sonraki bilgisayara kesinlikle aktarılamaz. Formatla yeni kurduğunuz Windows'a eski kırılmış keyi geçirmiş olmanız imkansız. Şu anda deneme süresi sona erdiği için bu uyarıyı alıyor olabilirsiniz. Bu kod ile 3 defalığına deneme sürenizi 30 gün uzatabilirsiniz slmgr.vbs -rearm

Çok teşekkürederim, çok sağ ol eski olanı kullandığımı sanmıştım, formattan sonra orijinal Windows kullandığımı öğrenmek ve eski olandan eser kalmamış olması, şimdi içimi çok rahatladı. OEM key aldım onu girdikten sonra olay çözülecek anladığım kadarıyla.

Çok teşekkürederim, çok sağ ol eski olanı kullandığımı sanmıştım, formattan sonra orijinal Windows kullandığımı öğrenmek ve eski olandan eser kalmamış olması, şimdi içimi çok rahatladı. OEM key aldım onu girdikten sonra olay çözülecek anladığım kadarıyla.
Rica ederim hocam, başka bir cihazda aynı anahtarı kullanabilmeniz adına Retail tercih etmeniz mantıklı olabilir hatırlatmasını yapmak isterim.

Hocam şu konutları CMD'yi yönetici olarak başlatarak girebilirsiniz.

slmgr.vbs -dlv

slmgr.vbs -dli

Windows bildirim modu lisansın süresi sona erdikten sonra çıkan uyarıdır ve genellikle korsan yollarla etkinleştirilip ardından 180 gün sonra otomatik yenilenmeyen cihazlarda görülür (ya da deneme süresi dolan cihazlarda) ayrıca OEM keyler (Windows yüklü gelen dizüstü bilgisayarların anahtarları) bir sonraki bilgisayara kesinlikle aktarılamaz. Formatla yeni kurduğunuz Windows'a eski kırılmış keyi geçirmiş olmanız imkansız. Şu anda deneme süresi sona erdiği için bu uyarıyı alıyor olabilirsiniz. Bu kod ile 3 defalığına deneme sürenizi 30 gün uzatabilirsiniz slmgr.vbs -rearm

Gider ayak KMS sunucusuna bağladın gibi geldi ama dur bakalım.

Ayrıca bildirim modu Windows yeni yüklendiğinde herhangi bir lisans girilmediyse bildirim modunda gözükür ve korsan key falan girilmiş anlamına gelmez.

Sadece Windows'u özelleştiremezsininiz (tema vb.) Ara sıra Windows'u etkinleştir yazısı çıkar karşınıza ama Windows'u yine de sıkıntısız kullanabilirsiniz.

Ve bu arada orijinal KMS sunucuları kapanalı yıllar oluyor, şu an bulunanların hepsi korsan KMS sunucusu ve karşı tarafın insafına kalmış durumda kullanıcılar.

Gider ayak KMS sunucusuna bağladın gibi geldi ama dur bakalım.

Ayrıca bildirim modu Windows yeni yüklendiğinde herhangi bir lisans girilmediyse bildirim modunda gözükür ve korsan key falan girilmiş anlamına gelmez.

Sadece Windows'u özelleştiremezsininiz (tema vb.) Ara sıra Windows'u etkinleştir yazısı çıkar karşınıza ama Windows'u yine de sıkıntısız kullanabilirsiniz.

Ve bu arada orijinal KMS sunucuları kapanalı yıllar oluyor, şu an bulunanların hepsi korsan KMS sunucusu ve karşı tarafın insafına kalmış durumda kullanıcılar.

Dediğim gibi bana KMS ile kurulum yapan bilgisayarcı, ben orijinal kullanmak istiyorum. Komut sistemin de komutları girdiğimde Windows Retail yazıyor. Windows'u etkinleştir yazısının bana zararı yok yeter ki orijinal olsun, eski crackli olandan eser kalmasın, korsan olmasın, bilgilerim çalınmasın yeter. Başka bir şey istemiyorum.

Dediğim gibi bana KMS ile kurulum yapan bilgisayarcı, ben orijinal kullanmak istiyorum. Komut sistemin de komutları girdiğimde Windows Retail yazıyor. Windows'u etkinleştir yazısının bana zararı yok yeter ki orijinal olsun, eski crackli olandan eser kalmasın, korsan olmasın, bilgilerim çalınmasın yeter. Başka bir şey istemiyorum.

Windows Retail yazıyor ise KMS değildir hocam Retail bir key girilmiştir.

KMS olduğunda KMS yazar ya da slmgr -xpr yazıldığında tarih ya da süre yazıyor ise KMS'dir.

KMS olduğunda KMS yazar ya da slmgr -xpr yazıldığında tarih ya da süre yazıyor ise KMS'dir.

Evet bilgisayarcı bana şey dedi başkası kırınca ayarlar da etkinleştirme yerinde korsan olduğu yazar dedi onların yaptığın da sözde orada korsan olduğu yazıyormuş (Windows ayarlar kısmında) komut yerinde değil.

Evet bilgisayarcı bana şey dedi başkası kırınca ayarlar da etkinleştirme yerinde korsan olduğu yazar dedi onların yaptığın da sözde orada korsan olduğu yazıyormuş (Windows ayarlar kısmında) komut yerinde değil.
Normal ayarlar kısmında korsan diye ibare geçmez. Sadece Office programında yazılım sahtekarlığına maruz kalmış olabilirsiniz uyarısı gördüm.

Normal ayarlar kısmında korsan diye ibare geçmez. Sadece Office programında yazılım sahtekarlığına maruz kalmış olabilirsiniz uyarısı gördüm.

Bunlar yazıyor.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    31,8 KB · Görüntüleme: 79
  • 2.png
    2.png
    5,2 KB · Görüntüleme: 82

Technopat Haberler

Geri
Yukarı