Eki Görüntüle 1693412Eki Görüntüle 1693413
Gördüğünüz gibi şuan okul hesabı yok, kaldırdım. Outlook olan hesap kendi Microsoft hesabım.
Microsoft 365 kurulu mu bilmiyorum ama Word'e falan girebiliyorum yani. Outlook olan hesabı kullandım bilgisayarı ilk aktifleştirirken. W11'e yükseltirken de bir şey yaptığımı hatırlamıyorum. W10'da iken yapmıştım zaten gereken çoğu şeyi. Ana hesap Outlook olan hesap. Okul hesabını sonradan ekledim.
Ayrıca hesap yerel hesap değil, Microsoft hesabı olduğu için böyle olduğunu söyleyenler vardı ama yerel hesap yaptıktan sonra da aynı sorun devam etti. Microsoft'a geri geçtim ben de. Ancak şu an bir sorunum daha var. Okul hesabımı geri ekleyemiyorum Windows'a. Böyle hata veriyor:
Eki Görüntüle 1693420
Şimdi ben bildirimleri açabiliyorum, dediğim gibi yukarıda girdiğim CMD komutları bu sorunu çözdü ama ayrı olarak bir sorunu beraberinde getirdi. Windows Store'dan yüklediğim, başlangıçta açılması gereken bir programı açamıyorum ve komutlar yüzünden olduğunu biliyorum. Yani kendim elle açmam gerekiyor. Görev yöneticisi > başlangıç kısmından da etkinleştiriyorum ama görev yöneticisi kapatıp açınca yine devre dışı oluyor.