NecroBit
Megapat
Daha fazla
- RAM
- 16GB
- SSD veya HDD modeli
- M2 Samsung SSD 1TB
- Ekran kartı
- RTX 3070 LAptop GPU 8GB
- İşlemci
- i7-11800H 2.3Ghz
Selam dostlar. Dizüstü bilgisayarımı USB ile her defasında formatlamaktan biraz sıkıldım ve bu yüzden Windows 11 ayarlar menüsünden "bu bilgisayarı sıfırla" sekmesinden sıfırlamak istedim. Her adımı doğru yaptığımı düşünüyorum. İzlediğim videolarda sıfırlama işlemi sorunsuz yapılabiliyor.
Benim yaşadığım sorun yeniden başlatma esnasında yaşanıyor. Şekilde de görüldüğü üzere otomatik yeniden başlatırken direkt sıfırlama işlemi yapması gerekirken, "klavye düzeni" menüsü geliyor. Ardından diğer görsellerde görüldüğü üzere kurtarma ekranı geliyor. Yani bu yol ile sıfırlayamıyorum.
"Yerel olarak kur" ve "ibulut sisteminden indir" seçeneklerini de denedim. Ne yerel, ne özel kurulum yapılamıyor.
Sizce sorun nedir? Şimdiden emeklerinize sağlık.
Benim yaşadığım sorun yeniden başlatma esnasında yaşanıyor. Şekilde de görüldüğü üzere otomatik yeniden başlatırken direkt sıfırlama işlemi yapması gerekirken, "klavye düzeni" menüsü geliyor. Ardından diğer görsellerde görüldüğü üzere kurtarma ekranı geliyor. Yani bu yol ile sıfırlayamıyorum.
"Yerel olarak kur" ve "ibulut sisteminden indir" seçeneklerini de denedim. Ne yerel, ne özel kurulum yapılamıyor.
Sizce sorun nedir? Şimdiden emeklerinize sağlık.