Windows 11 bilgisayar Wi-Fi bağlanmıyor

AkifTalha

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi radeon rx 6800 gaming z trio
Asus tuf gaming x 570 plus wifi
Corsair vengance rgb pro 16x2
Samsung 970 evo plus 1 tb
Corsair rm 750w gold psu
Samsung odyssey g5 144hz 2k monitör
Ryzen 7 5700x işlemci
Msi mpg gungır 110r white kasa
Dark freezer x128 hava soğutucu
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımı her zamanki gibi açtım fakat Wi-Fi'ya bağlı olmadığını fark ettim. Forumlardan, internetten çeşitli çözümler denedim fakat işe yaramadı. En sonunda önemli dosyalarımı bir USB belleğe atıp bilgisayarıma format atmaya karar verdim fakat halen bağlanmıyor :)
Nasıl çözeceğim hiçbir fikrim yok. Şifremi doğru girdiğim konusunda eminim. Telefon hotspot'a bağlanıyor fakat ev internetimde Hem 2.4 hem de 5GHz bağlanmıyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• 20260104_014630.jpg
    20260104_014630.jpg
    159,1 KB · Görüntüleme: 25
  • 20260104_015434.jpg
    20260104_015434.jpg
    113,3 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Telefonunuzun internetini paylaşmayı denediniz mi, yani sorun bu ağda değil de bilgisayardamı onu anlamış olursunuz.
Evet telefon hotspot'uma sorunsuz şekilde bağlanıyor. Söylemeyi unutmuşum kusura bakmayın

Peki ağı şifresiz yapmayı denediniz mi? Ya da şifreyi bilgisayardan yazarken önce metin belgesine yazıp kontrol edin sonra yapıştırın.

Peki ağı şifresiz yapmayı denediniz mi? Ya da şifreyi bilgisayardan yazarken önce metin belgesine yazıp kontrol edin sonra yapıştırın.
Aslında ağı şifresiz yapmayı denedim fakat bulamadım öyle bir secenek. Bildiğiniz bir video varsa link atarsanız sevinirim galiba benim modemimde komple yok veya ben bilmiyorum. Metin belgesine kopyala yapıştırı denedim.

Hocam sanırım kara liste yok.

Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımı her zamanki gibi açtım fakat Wi-Fi'ya bağlı olmadığını fark ettim. Forumlardan, internetten çeşitli çözümler denedim fakat işe yaramadı. En sonunda önemli dosyalarımı bir USB belleğe atıp bilgisayarıma format atmaya karar verdim fakat halen bağlanmıyor :)
Nasıl çözeceğim hiçbir fikrim yok. Şifremi doğru girdiğim konusunda eminim. Telefon hotspot'a bağlanıyor fakat ev internetimde Hem 2.4 hem de 5GHz bağlanmıyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Edit : Telefonumu modemin olduğu yere koyunca bilgisayarım telefon için de Bağlanilamiyor dedi. Sanırım wifi antenim bozuk / güçsüz

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260104_023132_Chrome.jpg
    Screenshot_20260104_023132_Chrome.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı