Şikayetim biraz gereksiz ve saçma görünebilir ama bu beni rahatsız ediyor gerçekten bu yüzden sebebini öğrenmek istiyorum. Bilgisayarı her başlattığımda “başlat simgesi” seçili bir şekilde gözüküyor aşağı görselini bıraktım.
Şikayetim biraz gereksiz ve saçma görünebilir ama bu beni rahatsız ediyor gerçekten bu yüzden sebebini öğrenmek istiyorum. Bilgisayarı her başlattığımda “başlat simgesi” seçili bir şekilde gözüküyor aşağı görselini bıraktım.
Hayır kullanmıyorum. Laptopu alalı daha birkaç gün oldu ilk başlarda böyle bi sıkıntı yoktu ama sonradan olmaya başladı,sürücüleri falan temiz kurulum ile tekrar kurdum ama düzelmedi.
Klavye ile geçtiğimde de aynısı oluyor mouse ile geçiş yaptığımda da hiçbir şey değişmiyor. Bir tek şifreyi girerken sayı kombinasyonlarını kullanıyorum o kadar.