SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #1 Chrome'da sadece dolaşıyorum. Bir şey indirmiyordum veya oynamıyordum. Log'u nereden bulabileceğimi söylerseniz bulup atarım.
Chrome'da sadece dolaşıyorum. Bir şey indirmiyordum veya oynamıyordum. Log'u nereden bulabileceğimi söylerseniz bulup atarım.
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 23 Temmuz 2024 #2 SleenzyY dedi: Chrome'da sadece dolaşıyorum. Bir şey indirmiyordum veya oynamıyordum. Log'u nereden bulabileceğimi söylerseniz bulup atarım. Genişletmek için tıkla... Başka bir tarayıcıyı denediniz mi? Ya da silip yüklemeyi? Artı 0 Eksi
SleenzyY dedi: Chrome'da sadece dolaşıyorum. Bir şey indirmiyordum veya oynamıyordum. Log'u nereden bulabileceğimi söylerseniz bulup atarım. Genişletmek için tıkla... Başka bir tarayıcıyı denediniz mi? Ya da silip yüklemeyi?
Kyrie Irving Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #3 Opera GX kullanın hocam inanın bana teşekkür edeceksiniz. Artı 0 Eksi
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #4 Crash Log'ları sanırım \AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Crashpad\reports dizininde tutuluyor. Eğer crash log varsa bizimle paylaşın, yoksa önce bir chrome'un güncel olduğundan emin olun. Artı 0 Eksi
Crash Log'ları sanırım \AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Crashpad\reports dizininde tutuluyor. Eğer crash log varsa bizimle paylaşın, yoksa önce bir chrome'un güncel olduğundan emin olun.