PhantoMTR Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 195 28 Temmuz 2025 #1 Masaüstü bilgisayar kullanıyorum, düne kadar F11 mesela tam ekran yapiyordu şu an ses azaltıyor. Bunu eski haline nasıl getirebiliriz? Windows 11 kullanıyorum.
Masaüstü bilgisayar kullanıyorum, düne kadar F11 mesela tam ekran yapiyordu şu an ses azaltıyor. Bunu eski haline nasıl getirebiliriz? Windows 11 kullanıyorum.
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.370 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Temmuz 2025 #2 Fn + Esc tuşlarına birlikte basarak çözebilirsiniz.
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.370 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Temmuz 2025 #4 Eğer olmazsa bilgisayar markanızın yazılımı varsa oradan da yapılabilir. Örneğin Monster bilgisayarın "Contol Center" yazılımından yapılıyor.
Eğer olmazsa bilgisayar markanızın yazılımı varsa oradan da yapılabilir. Örneğin Monster bilgisayarın "Contol Center" yazılımından yapılıyor.
PhantoMTR Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 195 28 Temmuz 2025 #5 Anakartin yazilimi mi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2025
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.370 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Temmuz 2025 #6 Hocam en iyisi BIOS'a girin bilgisayarınızdan "Action Keys Mode" veya "Hotkey Mode" olacak onu Disabled yapın ve kaydedin. En net çözüm bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorun çözüme kavuştu mu? Son düzenleme: 28 Temmuz 2025
Hocam en iyisi BIOS'a girin bilgisayarınızdan "Action Keys Mode" veya "Hotkey Mode" olacak onu Disabled yapın ve kaydedin. En net çözüm bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorun çözüme kavuştu mu?