TheLunar Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 754 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #1 Bilgisayara bir şey oldu şu an Chrome Spotify vs. tüm programları yönetici olarak çaliştirmam gerekiyor eğer düz çalıştırırsam açılmıyor. Bu sorunun kaynağı ve çözümü ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2023
Bilgisayara bir şey oldu şu an Chrome Spotify vs. tüm programları yönetici olarak çaliştirmam gerekiyor eğer düz çalıştırırsam açılmıyor. Bu sorunun kaynağı ve çözümü ne olabilir?
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #2 Kullanıcı hesabı denetim ayarlarını açıp hiçbir zaman uyarmayı açın Öyle deneyin düzelmezse Komut İstemini yönetici olarak çalıştırıp bu komutu yazıp enterleyin ve bitmesini bekleyin sfc /scannow
Kullanıcı hesabı denetim ayarlarını açıp hiçbir zaman uyarmayı açın Öyle deneyin düzelmezse Komut İstemini yönetici olarak çalıştırıp bu komutu yazıp enterleyin ve bitmesini bekleyin sfc /scannow
TheLunar Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 754 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #3 neXusTS dedi: Kullanıcı hesabı denetim ayarlarını açıp hiçbir zaman uyarmayı açın öyle deneyin düzelmezse. Komut istemini yönetici olarak çalıştırıp bu komutu yazıp enterleyin ve bitmesini bekleyin SFC /scannow Genişletmek için tıkla... İşe yaramıyor.
neXusTS dedi: Kullanıcı hesabı denetim ayarlarını açıp hiçbir zaman uyarmayı açın öyle deneyin düzelmezse. Komut istemini yönetici olarak çalıştırıp bu komutu yazıp enterleyin ve bitmesini bekleyin SFC /scannow Genişletmek için tıkla... İşe yaramıyor.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #4 B TheLunar dedi: İşe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Bu komutlarıda dener misin DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /RestoreHealth
B TheLunar dedi: İşe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Bu komutlarıda dener misin DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /RestoreHealth