razofficial Femtopat Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #1 RAM 16 Ekran kartı Laptop 3050 Ti İşlemci i5 11400H Oyun oynuyordum, fark etmeden bunları açmışım ve nasıl kapatacağımı bilmiyorum. Hangi sekmeye gelirsem geleyim sağ üstte duruyor, nasıl kapatacağım?
Oyun oynuyordum, fark etmeden bunları açmışım ve nasıl kapatacağımı bilmiyorum. Hangi sekmeye gelirsem geleyim sağ üstte duruyor, nasıl kapatacağım?
Çözüm TheMaZi 23 Nisan 2025 razofficial dedi: Eki Görüntüle 2476420 Oyun oynuyordum, fark etmeden bunları açmışım ve nasıl kapatacağımı bilmiyorum. Hangi sekmeye gelirsem geleyim sağ üstte duruyor, nasıl kapatacağım? Genişletmek için tıkla... Bu NVIDIA'nın göstergesi. ALT+R basın.
razofficial dedi: Eki Görüntüle 2476420 Oyun oynuyordum, fark etmeden bunları açmışım ve nasıl kapatacağımı bilmiyorum. Hangi sekmeye gelirsem geleyim sağ üstte duruyor, nasıl kapatacağım? Genişletmek için tıkla... Bu NVIDIA'nın göstergesi. ALT+R basın.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.491 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #2 razofficial dedi: Eki Görüntüle 2476420 Oyun oynuyordum, fark etmeden bunları açmışım ve nasıl kapatacağımı bilmiyorum. Hangi sekmeye gelirsem geleyim sağ üstte duruyor, nasıl kapatacağım? Genişletmek için tıkla... Bu NVIDIA'nın göstergesi. ALT+R basın. Artı 0 Eksi Çözüm
razofficial dedi: Eki Görüntüle 2476420 Oyun oynuyordum, fark etmeden bunları açmışım ve nasıl kapatacağımı bilmiyorum. Hangi sekmeye gelirsem geleyim sağ üstte duruyor, nasıl kapatacağım? Genişletmek için tıkla... Bu NVIDIA'nın göstergesi. ALT+R basın.
KS KS razofficial Femtopat Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #3 TheMaZi dedi: Bu NVIDIA'nın göstergesi. ALT+R basın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi