Windows 11 bilgisayardan Windows 10'un dosyalarını kaldırmak

var0sh

Hectopat
Daha fazla  
Aktif olarak Windows 11 kullanıyorum ve memnunum. Fakat 120 GB'lık hard diskimde Windows 10 20 GB'lık yer kaplıyor ve bilgisayarımın yavaşlamasına neden oluyor. En sonunda Windows 10'u silmeye karar verdim fakat gene de bir danışayım dedim. Windows 10'u silsem herhangi bir sıkıntı olur mu ve tekrar geçmek istediğimde uğraştırır mı? Microsoft'un sitesinden tekrar yükleyebilirim diye düşünüyorum.

Yok ben format felan atmıcam w11 kullanıyorum ve w10 hala diskte duruyor 20gb yer kaplıyor. w10u kaldırsam herhangi bir nedenle tekrar w10a geçmem gerekirse sıkıntısız geçebilirmiyim bunu öğrenmek istiyorum.

Yok ben format falan atmayacağım W11 kullanıyorum ve Windows 10 hala diskte duruyor 20GB yer kaplıyor. Windows 10'u kaldırsam herhangi bir nedenle tekrar W10a geçmem gerekirse sıkıntısız geçebilir miyim bunu öğrenmek istiyorum.

Daha Windows 10 kullanacağınızı düşünmüyorum sıkıntı çıkmayacaktır ve evet sıkıntısız geçebilirsiniz bir şey olursa.

Aktif olarak Windows 11 kullanıyorum ve memnunum. Fakat 120 GB'lık hard diskimde Windows 10 20 GB'lık yer kaplıyor ve bilgisayarımın yavaşlamasına neden oluyor. En sonunda Windows 10'u silmeye karar verdim fakat gene de bir danışayım dedim. Windows 10'u silsem herhangi bir sıkıntı olur mu ve tekrar geçmek istediğimde uğraştırır mı? Microsoft'un sitesinden tekrar yükleyebilirim diye düşünüyorum.

Yani Dual boot olarak mı kurdun? Açıkçası Dual boot olarak kullanmak istemiyorsan yani tek işletim sistemi olarak Windows 11 istiyorsan kaldırabilirsin MSConfig'in önyükleme kısmında. Eğer sadece Windows 10'un kalıntısıysa silerseniz gene bir şey olmaz disk alanı kazandırır daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı