Windows 11 bilgisayarı kapatırken bu bilgisayarı başka biri kullanıyor hatası

crysis34

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımı kapatmaya çalışırken şu uyarıyı aldım "bilgisayarınızı başka biri kullanıyor kaydetmediği çalışmalar kaybolabilir" gibisinden bir yazıydı. Bilgisayarda tek kullanıcı da benim baktım. Sorun nedir? Bir kere oldu kapattım sonra açtım daha da olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bu konuda çözüme ulaşmışlar.

Hocam benim dediğim ile bı aynı şey değil

Görsel temsilidir ama aldığım hata aynı

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-03-23-23-16-46-146_com.android.chrome~2.jpg
    91,7 KB · Görüntüleme: 41
Hocam ek kullanıcı oldamadığına emin misiniz? Virüs taraması yaptırdınız mı?

Ek kullanıcı yok baktım virüs taraması da yaptım yok dedi 1 kere verdi bu hatayı daha da vermedi ama bilmiyorum endişeliyim.

Hocam oturumu açık bıraktığınız için olabilir. Oturumu kapatıp deneyin aynı sorun bir daha olursa.

Bu arada virüs taramasını hangi program ile yaptınız?

Hocam oturumu açık bıraktığınız için olabilir. Oturumu kapatıp deneyin aynı sorun bir daha olursa.

Bu arada virüs taramasını hangi program ile yaptınız?

Hocam oturumu kapatmak derken tam anlamadım kusura bakmayın virüs taramam yok çalıştıra mrt komutunu yazıp Windows'un kendi virüs tarama sisteminden yaptım.

Hocam oturumu kapatmak derken tam anlamadım kusura bakmayın virüs taramam yok çalıştıra mrt komutunu yazıp Windows'un kendi virüs tarama sisteminden yaptım.

Hocam bir de Kaspersky ya da Malwarebytes ile virüs taraması yapmayı deneyin. Daha sağlıklı bir tarama olur.

Hocam bir de Kaspersky ya da Malwarebytes ile virüs taraması yapmayı deneyin. Daha saülıklı bir tarama olur.

Tamam hocam deneyeceğim sağ olun kullanıcılar kısımında da ben varım sadece daha da vermedi hatayı neden olabilir bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…