Windows 11 bilgisayarı kapatmadan önce kısa bir melodi çaldı

Vady

Decapat
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Merhaba, bugün laptopumu kapatmadan önce arkada Chrome, Spotify, Steam, Epic Games ve Discord açıktı, arkada pencere olarak açık olmayıp System Tray'de olan Malwarebytes ve SteelSeries GG vardı. Chrome, Spotify, Steam, Epic Games Discord ve SteelSeries GG'den System tray aracılıgıyla çıkış yaptıktan sonra ürkütücü olmayan gayet tatlı bir melodi sesi geldi. Ama şoyle bir detay var ki bu ses o uygulamaları kapatıp CrystalDiskInfo'yu açtıktan sonra geldi.

Daha önce böyle bir şey ile hiç karşılaşmadım ve aylardır bilgisayarıma Steam ve Epic Games dışında bir yerden, başka bir program yüklemedim. Virüs şüphem vardı ama (2 SSD de dahil, Regedit kayıtları ve rootkit taraması da taranmak üzere) MBAM tam tarama başlattım fakat sonuç alamadım. Dediğim gibi aylardır bilgisayarımda aynı programlar yüklü ve ben böyle bir şey ile hiç karşılaşmadım, virüs taramasından da sonuç alamadım. System Tray'den kapattığım programları ve hemen sonra CrystalDiskInfo'yu açtığımı söyledim. Melodi tatlı, alçalıp yükselen sonra iki kere alçalıp yükselen bir yapıya sahipti. Neden olmuş olabilir bu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hiçbir PC'ye durduk yere virüs bulaşmaz yani sıkıntı yok ama 1 tane uygulamayı bile (uygulama ücretsizde olabilir) kendi sitesinden başka yerden indirme ve doğrulanmış yayıncı oldugunun emin ol ben hep öyle yaparım. Bir de Görev Yöneticisi performans a girip PC boştayken fotoğraf at bir de FurMark testine sokup SS at (FurMark'a çok gerek yok ama atsan net bilgi veririm) virüsler genellikle CPU ve GPU kullanımından kendini belli eder görev yöneticisinde arka planda bilmediğin bir şey çalışıyor mu diye kontrol et bilmediğin bir şey varsa sağ tıklayıp dosya konumunu aç de SS at Windows'un kendi klasörleri değilse.

Hocam dediğiniz her şeyi ben Valorant maçında ölünce bile yapıyorum çok çektim Crack'lerden Malware'lerden. Artık CPU GPU kullanımını kontrol etme bağımlısı gibi bir şey oldum. Gayet normal kullanımlar, boşta da yük altında da, görev yöneticisinde de alışılmışın dışında bir şey yok virüs olayını eledim zaten onu söylemem gerekirdi affedin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…