görkemsp Megapat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 705 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #1 Windows 11 geçemiyorum. Sorun nedendir? Bilgisayar sistemi durum ala tıklıyorum bir şey olmuyor.
Xeonayp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.446 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 30 Aralık 2021 #2 görkemsp dedi: Windows 11 geçemiyorum. Sorun nedendir? Bilgisayar sistemi durum ala tıklıyorum bir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... TPM 2.0'ı ve Secure Boot'u aktif etmeniz gerekiyor.
görkemsp dedi: Windows 11 geçemiyorum. Sorun nedendir? Bilgisayar sistemi durum ala tıklıyorum bir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... TPM 2.0'ı ve Secure Boot'u aktif etmeniz gerekiyor.
mertelos Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 340 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #3 görkemsp dedi: Windows 11 geçemiyorum. Sorun nedendir? Bilgisayar sistemi durum ala tıklıyorum bir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sistem bilgilerini atarsan yardım edebilirim.
görkemsp dedi: Windows 11 geçemiyorum. Sorun nedendir? Bilgisayar sistemi durum ala tıklıyorum bir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sistem bilgilerini atarsan yardım edebilirim.
By.Scout Kilopat Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 445 Çözümler 3 30 Aralık 2021 #4 görkemsp dedi: Windows 11 geçemiyorum. Sorun nedendir? Bilgisayar sistemi durum ala tıklıyorum bir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sistem?
görkemsp dedi: Windows 11 geçemiyorum. Sorun nedendir? Bilgisayar sistemi durum ala tıklıyorum bir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sistem?
2 29028 Kilopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 1.045 Makaleler 2 Çözümler 8 30 Aralık 2021 #5 Buradan Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu rufus indir. Kalıbı yazdırmadan önce Bu şekilde ayarlarsan kurulumu yapabilirsin.
Buradan Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu rufus indir. Kalıbı yazdırmadan önce Bu şekilde ayarlarsan kurulumu yapabilirsin.
407821 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 2 30 Aralık 2021 #6 Eğer sistemin çöpse canını sıkma yüklemek için 1 yol var Format ekranında Shift + F10 yap regedit yaz setup klasörüne labconfig diye klasör aç ve içine bypasstpmcheck yaz değeri tersine çevir ve hatadan kurtul.
Eğer sistemin çöpse canını sıkma yüklemek için 1 yol var Format ekranında Shift + F10 yap regedit yaz setup klasörüne labconfig diye klasör aç ve içine bypasstpmcheck yaz değeri tersine çevir ve hatadan kurtul.
görkemsp Megapat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 705 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #7 Xeonayp dedi: TPM 2.0'ı ve Secure Boot'u aktif etmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bende TPM 2.0 aktiv değil onu nasıl aktiv ederim onun yüzünden olmuyor.
Xeonayp dedi: TPM 2.0'ı ve Secure Boot'u aktif etmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bende TPM 2.0 aktiv değil onu nasıl aktiv ederim onun yüzünden olmuyor.