Çözüldü Windows 11 BIOS sürücüsünü Windows 10'a kurmak sorun çıkartır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirxbestt

Decapat
Daha fazla  
HP Victus laptopum normalde Windows 11 fakat 11'in performansından memnun kalmadığım için ve direkt 11'i sevmediğim için Windows 10'a geçiş yaptım. Driver bulma konusunda sıkıntılarım oldu. HP web sitesine laptopun seri numarasını girip sürücülerin Windows 11 versiyonunu bilgisayarıma kurdum ve sorunsuz çalışıyor. Yeni bir BIOS güncellemesi gelmiş. Windows 11 için olan bu güncellemeyi Windows 10 sistemime kursam sıkıntı olur mu? BIOS vs. daha hassas olduğu için konu açtım.

Ekran Alıntısı.PNG

bios.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
BIOS güncellemesi ile Windows sürümünün büyük bir bağlantısı yok, güncelleyebilirsin.
BIOS güncellemesi ile Windows sürümünün büyük bir bağlantısı yok, güncelleyebilirsin.

Çözüm
İşletim sistemiyle alakası bulunmuyor. GNU/Linux kullanıcısı olarak BIOS güncellemesini hangi işletim sisteminde ve sürümünde yaparsam yapayım sorun yaşanmıyor, yaşanmaması da lazım zaten çünkü işletim sistemiyle alakalı bir mevzu değil.

İlla deneyim üzerinden örnek istersen geçen sene Arch Linux ve Windows 10 dual boot kullanıyordum. Cihazımın Windows 10 desteği bulunmuyor, ben 11 istemediğim için 10 kurmuştum. BIOS güncellemelerini de Windows 11 sayfasından indirerek yapıyordum. Herhangi bir sorun yaşanmıyor, ben de HP kullanıcısıyım.

İşletim sistemiyle alakası bulunmuyor. GNU/Linux kullanıcısı olarak BIOS güncellemesini hangi işletim sisteminde ve sürümünde yaparsam yapayım sorun yaşanmıyor, yaşanmaması da lazım zaten çünkü işletim sistemiyle alakalı bir mevzu değil.

İlla deneyim üzerinden örnek istersen geçen sene Arch Linux ve Windows 10 dual boot kullanıyordum. Cihazımın Windows 10 desteği bulunmuyor, ben 11 istemediğim için 10 kurmuştum. BIOS güncellemelerini de Windows 11 sayfasından indirerek yapıyordum. Herhangi bir sorun yaşanmıyor, ben de HP kullanıcısıyım.
Tamamdır. Çok teşekkür ederim.

Ben de aynı laptobu kullanıyorum ve bluetooth kullanabiliyor musunuz? @emirxbestt

Çünkü teknik destek ile görüştüğümde Win 11 kurup yüklersem kullanabileceğimi söyledi.

Laptop ile Iphone eşleşiyor, fakat laptoptan dosya gönderemiyorum.

Ben de aynı laptobu kullanıyorum ve bluetooth kullanabiliyor musunuz? @emirxbestt

Çünkü teknik destek ile görüştüğümde Win 11 kurup yüklersem kullanabileceğimi söyledi.

Laptop ile Iphone eşleşiyor, fakat laptoptan dosya gönderemiyorum.
Kullanabiliyorum. İtunes yükleyip deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı