Çözüldü Windows 11 "bir disk işlemi okuma sırasında bir disk hatası oluştu"

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

238950

Kilopat
Makaleler
3
Normal bir şekilde bilgisayarımda takılırken Bu Bilgisayar'a girdim, sol tarafa baktığımda Giriş kısmından Belgeler, İndirilenler vs. her şey gitmişti. Yerel Disk'ten kullanıcı hesabıma girdiğimde tüm klasörler duruyordu. Herhalde hızlı erişimden kaybolmuşlar deyip yeniden hızlı erişime sabitlemek istedim fakat "bir okuma işlemi sırasında bir disk hatası oluştu" hatası ile karşılaştım. Web'de sadece Microsoft anwers sitesinde bir konuya denk geldim o da bu. Konudaki şeyleri uyguladım fakat işe yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çözümü buldum. Aşağıda belirttiğim iki klasörün içindeki her şeyi silin ve sistemi yeniden başlatın, sorun düzeliyor.

%AppData%\Microsoft\windows\recent\automaticdestinations
%AppData%\Microsoft\windows\recent\customdestinations
Oyun oynarken mi bu hatayı alıyorsun ? Genelde oyun esnasında yani yazma okuma yükünde bu sorun ortaya çıkar.

Bende de indirilenler ve belgeler yok olmuştu, sabitleyemiyordum hata veriyordu ama bir yerden yapmıştım ekran görüntüsü atacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözümü buldum. Aşağıda belirttiğim iki klasörün içindeki her şeyi silin ve sistemi yeniden başlatın, sorun düzeliyor.

%AppData%\Microsoft\windows\recent\automaticdestinations
%AppData%\Microsoft\windows\recent\customdestinations

Çözüm

Kanka merhaba bende de aynı sorun oluştu ve Windows kısmına girdiğimde recent kısmını bulamadım inşallah görürsün bunud yardım edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…