Hypenoxtr Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 485 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #11 Win 11 ISO dosyasını flash belleğine yazdırıp mı format atmayı denedin?
fenerbahçe19 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 195 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #12 @Ege Alp Aslan kurulumda yeniden başlattıgın için windows zarar görmüş olabilr.
E Ege Alp Aslan Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #13 Hypenoxtr dedi: Windows 11 ISO dosyasını flash belleğine yazdırıp mı format atmayı denedin? Genişletmek için tıkla... Evet. fenerbahçe19 dedi: @Ege Alp Aslan kurulumda yeniden başlattıgın için Windows zarar görmüş olabilr. Genişletmek için tıkla... Sabah kalktığımda hala dönüyordu kapat aç yaptım kurulum ekranı geldi ve kurdum sıkıntısız kullanıyorum.
Hypenoxtr dedi: Windows 11 ISO dosyasını flash belleğine yazdırıp mı format atmayı denedin? Genişletmek için tıkla... Evet. fenerbahçe19 dedi: @Ege Alp Aslan kurulumda yeniden başlattıgın için Windows zarar görmüş olabilr. Genişletmek için tıkla... Sabah kalktığımda hala dönüyordu kapat aç yaptım kurulum ekranı geldi ve kurdum sıkıntısız kullanıyorum.
fenerbahçe19 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 195 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #14 Ege Alp Aslan dedi: Evet. Sabah kalktığımda hala dönüyordu kapat aç yaptım kurulum ekranı geldi ve kurdum sıkıntısız kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun güle güle kullan
Ege Alp Aslan dedi: Evet. Sabah kalktığımda hala dönüyordu kapat aç yaptım kurulum ekranı geldi ve kurdum sıkıntısız kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun güle güle kullan