AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.721 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #1 Bildiğiniz yok ne yapsam çıkmıyor.
M.Eren Mutlu Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 553 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #2 AsdAsLAYEr dedi: Bildiğiniz yok ne yapsam çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Diğer seçenekleri göster kısmında çıkmıyor mu?
AsdAsLAYEr dedi: Bildiğiniz yok ne yapsam çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Diğer seçenekleri göster kısmında çıkmıyor mu?
Yağızımsı Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 561 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 4 GB RAM, İntel HD Graphics 3000, 2.50 GHz Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #3 Sağ tık>Daha fazla seçenek göster>Birlikte aç
radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.482 Çözümler 28 9 Mart 2024 #4 Açacağınız dosyayı sürükleyerek diğer dosyanın üstüne bırakmayı dene. Aşağıdaki görsel gibi.
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.721 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #5 M.Eren Mutlu dedi: Diğer seçenekleri göster kısmında çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam hiçbiyerde yok Yağızımsı dedi: Sağ tık>Daha fazla seçenek göster>Birlikte aç Genişletmek için tıkla... Yok hocam yok hiçbiyerde yok radaschumi dedi: Açacağınız dosyayı sürükleyerek diğer dosyanın üstüne bırakmayı dene. Aşağıdaki görsel gibi. Eki Görüntüle 2136721 Genişletmek için tıkla... Steam ikonlari yok onun için uğraşıyorum zaten
M.Eren Mutlu dedi: Diğer seçenekleri göster kısmında çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam hiçbiyerde yok Yağızımsı dedi: Sağ tık>Daha fazla seçenek göster>Birlikte aç Genişletmek için tıkla... Yok hocam yok hiçbiyerde yok radaschumi dedi: Açacağınız dosyayı sürükleyerek diğer dosyanın üstüne bırakmayı dene. Aşağıdaki görsel gibi. Eki Görüntüle 2136721 Genişletmek için tıkla... Steam ikonlari yok onun için uğraşıyorum zaten
M.Eren Mutlu Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 553 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #6 AsdAsLAYEr dedi: Yok hocam hiçbiyerde yok Yok hocam yok hiçbiyerde yok Steam ikonlari yok onun için uğraşıyorum zaten Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atabilir misiniz?
AsdAsLAYEr dedi: Yok hocam hiçbiyerde yok Yok hocam yok hiçbiyerde yok Steam ikonlari yok onun için uğraşıyorum zaten Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Yağızımsı Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 561 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 4 GB RAM, İntel HD Graphics 3000, 2.50 GHz Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.721 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #8 M.Eren Mutlu dedi: Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Buyur kardesim Dosya Ekleri 20240309_163955.jpg 98,4 KB · Görüntüleme: 101
Yağızımsı Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 561 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 4 GB RAM, İntel HD Graphics 3000, 2.50 GHz Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #9 AsdAsLAYEr dedi: Buyur kardesim Genişletmek için tıkla... Özelliklere tıklayıp fotoğraf atar mısınız?
AsdAsLAYEr dedi: Buyur kardesim Genişletmek için tıkla... Özelliklere tıklayıp fotoğraf atar mısınız?
SeyitEkrem Hectopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 697 Makaleler 4 Çözümler 33 9 Mart 2024 #10 AsdAsLAYEr dedi: Steam ikonlari yok onun için uğraşıyorum zaten Genişletmek için tıkla... Benim de aynı sorun vardı cmd den halletmiştim isterseniz söyleyebilirim.
AsdAsLAYEr dedi: Steam ikonlari yok onun için uğraşıyorum zaten Genişletmek için tıkla... Benim de aynı sorun vardı cmd den halletmiştim isterseniz söyleyebilirim.