KemalRenas Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #11 cenkkk dedi: Bu ne demek? Eğer diski harici disk vs. yapmak istiyorsan yine olmaz şifre ister. Şifre yoksa çözüm yok hocam. Genişletmek için tıkla... Açık kullanarak The_rain_master dedi: Yapabiliyorsanız yapın ama benim bildiğim bypass yapmak zor bitlockerda. Yazılımın amacı anahtarsız açılmamak zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam yapmaya çalışırken başarısız olursam pcye zarar verir mi
cenkkk dedi: Bu ne demek? Eğer diski harici disk vs. yapmak istiyorsan yine olmaz şifre ister. Şifre yoksa çözüm yok hocam. Genişletmek için tıkla... Açık kullanarak The_rain_master dedi: Yapabiliyorsanız yapın ama benim bildiğim bypass yapmak zor bitlockerda. Yazılımın amacı anahtarsız açılmamak zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam yapmaya çalışırken başarısız olursam pcye zarar verir mi
The_rain_master Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.289 Çözümler 6 1 Nisan 2025 #12 KemalRenas dedi: Hocam yapmaya çalışırken başarısız olursam pcye zarar verir mi Genişletmek için tıkla... Bilgim yok.
KemalRenas dedi: Hocam yapmaya çalışırken başarısız olursam pcye zarar verir mi Genişletmek için tıkla... Bilgim yok.
KemalRenas Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #13 The_rain_master dedi: Bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bşrde benim PC Windows 11 Home Home da BitLocker oluyor mu?
The_rain_master dedi: Bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bşrde benim PC Windows 11 Home Home da BitLocker oluyor mu?
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.582 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #14 KemalRenas dedi: Açık kullanarak. Genişletmek için tıkla... İşe yaramaz, şu an çözümü yok bu durumun, belki veri kurtarma merkezleri vs. çözüm bulabilir ama çok ciddi paralarla.
KemalRenas dedi: Açık kullanarak. Genişletmek için tıkla... İşe yaramaz, şu an çözümü yok bu durumun, belki veri kurtarma merkezleri vs. çözüm bulabilir ama çok ciddi paralarla.
The_rain_master Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.289 Çözümler 6 1 Nisan 2025 #15 KemalRenas dedi: Hocam bşrde benim PC Windows 11 Home Home da BitLocker oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Olmaması lazım.
KemalRenas dedi: Hocam bşrde benim PC Windows 11 Home Home da BitLocker oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Olmaması lazım.
KemalRenas Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #16 The_rain_master dedi: Olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Bende var işte niye böyle oluyor ya cenkkk dedi: İşe yaramaz, şu an çözümü yok bu durumun, belki veri kurtarma merkezleri vs. çözüm bulabilir ama çok ciddi paralarla. Genişletmek için tıkla... Hocam destek birşey yapamaz mı
The_rain_master dedi: Olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Bende var işte niye böyle oluyor ya cenkkk dedi: İşe yaramaz, şu an çözümü yok bu durumun, belki veri kurtarma merkezleri vs. çözüm bulabilir ama çok ciddi paralarla. Genişletmek için tıkla... Hocam destek birşey yapamaz mı
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.582 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #17 KemalRenas dedi: Bende var işte niye böyle oluyor ya. Genişletmek için tıkla... Home sürümünde de BitLocker var. Yok olduğunu nereden çıkardın? Şu an tek çözüm formatlamak, veriler için üzgünüm.
KemalRenas dedi: Bende var işte niye böyle oluyor ya. Genişletmek için tıkla... Home sürümünde de BitLocker var. Yok olduğunu nereden çıkardın? Şu an tek çözüm formatlamak, veriler için üzgünüm.
KemalRenas Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #18 The_rain_master dedi: Olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam birde hesaba otomatik olarak depolanıyormuş destek öyle yazdı
The_rain_master dedi: Olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam birde hesaba otomatik olarak depolanıyormuş destek öyle yazdı
The_rain_master Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.289 Çözümler 6 1 Nisan 2025 #19 cenkkk dedi: Home sürümünde de BitLocker var. Yok olduğunu nereden çıkardın? Şu an tek çözüm formatlamak, veriler için üzgünüm. Genişletmek için tıkla... Hocam home sürümlerde yoktu eskiden artık var mı? KemalRenas dedi: Hocam birde hesaba otomatik olarak depolanıyormuş destek öyle yazdı Genişletmek için tıkla... Varsa hesabınızda gözükür.
cenkkk dedi: Home sürümünde de BitLocker var. Yok olduğunu nereden çıkardın? Şu an tek çözüm formatlamak, veriler için üzgünüm. Genişletmek için tıkla... Hocam home sürümlerde yoktu eskiden artık var mı? KemalRenas dedi: Hocam birde hesaba otomatik olarak depolanıyormuş destek öyle yazdı Genişletmek için tıkla... Varsa hesabınızda gözükür.
KemalRenas Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #20 cenkkk dedi: Home sürümünde de BitLocker var. Yok olduğunu nereden çıkardın? Şu an tek çözüm formatlamak, veriler için üzgünüm. Genişletmek için tıkla... Ah be umarım destek yardımcı olur
cenkkk dedi: Home sürümünde de BitLocker var. Yok olduğunu nereden çıkardın? Şu an tek çözüm formatlamak, veriler için üzgünüm. Genişletmek için tıkla... Ah be umarım destek yardımcı olur