C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.582 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #21 The_rain_master dedi: Hocam Home sürümlerde yoktu eskiden artık var mı? Genişletmek için tıkla... Var evet, benim laptop da Home sürümüydü ve bu durum yüzünden formatladım sonra tamamen kapattım BIOS'tan, acemiliğime denk gelmişti.
The_rain_master dedi: Hocam Home sürümlerde yoktu eskiden artık var mı? Genişletmek için tıkla... Var evet, benim laptop da Home sürümüydü ve bu durum yüzünden formatladım sonra tamamen kapattım BIOS'tan, acemiliğime denk gelmişti.
KemalRenas Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #22 The_rain_master dedi: Hocam home sürümlerde yoktu eskiden artık var mı? Varsa hesabınızda gözükür. Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor malesef cenkkk dedi: Var evet, benim laptop da Home sürü müydü ve bu durum yüzünden formatladım sonra tamamen kapattım BIOS'tan, acemiliğime denk gelmişti. Genişletmek için tıkla... Aynı sebepten benim bilgisayarda formatlanıcak
The_rain_master dedi: Hocam home sürümlerde yoktu eskiden artık var mı? Varsa hesabınızda gözükür. Genişletmek için tıkla... Gözükmüyor malesef cenkkk dedi: Var evet, benim laptop da Home sürü müydü ve bu durum yüzünden formatladım sonra tamamen kapattım BIOS'tan, acemiliğime denk gelmişti. Genişletmek için tıkla... Aynı sebepten benim bilgisayarda formatlanıcak