ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 28 Haziran 2021 #11 DemirKipi dedi: Yeni ISO mu çıktı? Genişletmek için tıkla... Evet Insider ISO'su çıktı forum kendini yırtıyor sabahtan beri görmediniz mi
DemirKipi dedi: Yeni ISO mu çıktı? Genişletmek için tıkla... Evet Insider ISO'su çıktı forum kendini yırtıyor sabahtan beri görmediniz mi
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 28 Haziran 2021 #12 Bu tip programları kullananlar acemice böyle daha çıkmamış işletim sistemi kullanıp riske atmazlar kendilerini. Selametle değerli ustam.
Bu tip programları kullananlar acemice böyle daha çıkmamış işletim sistemi kullanıp riske atmazlar kendilerini. Selametle değerli ustam.
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #13 R.B.D dedi: Bu tip programları kullananlar acemice böyle daha çıkmamış işletim sistemi kullanıp riske atmazlar kendilerini. Selametle değerli ustam. Genişletmek için tıkla... Arkadaş da riske atmamak için soruyor ya hani .
R.B.D dedi: Bu tip programları kullananlar acemice böyle daha çıkmamış işletim sistemi kullanıp riske atmazlar kendilerini. Selametle değerli ustam. Genişletmek için tıkla... Arkadaş da riske atmamak için soruyor ya hani .
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 28 Haziran 2021 #14 R.B.D dedi: Bu tip programları kullananlar acemice böyle daha çıkmamış işletim sistemi kullanıp riske atmazlar kendilerini. Selametle değerli ustam. Genişletmek için tıkla... Sanırsam stabilite ve güvenlik açısından diyorsunuz. Henüz kayda değer proje yapmadım.
R.B.D dedi: Bu tip programları kullananlar acemice böyle daha çıkmamış işletim sistemi kullanıp riske atmazlar kendilerini. Selametle değerli ustam. Genişletmek için tıkla... Sanırsam stabilite ve güvenlik açısından diyorsunuz. Henüz kayda değer proje yapmadım.
DemirKipi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.297 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core i7-10700K Ekran Kartı: Palit RTX™ 3080 Ti GameRock OC Anakart: Asus TUF GAMING Z490-PLUS RAM: GSKILL (2x8GB) RipjawsV DDR4 3200MHz CL16 SSD: Corsair MP510 240GB M.2 & Samsung 1TB 980 M.2 Kasa: Lian Li Lancool-215Soğutucu: Scythe Fuma 2 PSU: Thermaltake Toughpower GF1 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #15 ReznooW dedi: Evet Insider ISO'su çıktı forum kendini yırtıyor sabahtan beri görmediniz mi Genişletmek için tıkla... Yoğun bir gün geçirdim. Bilgilendirme için teşekkürler.
ReznooW dedi: Evet Insider ISO'su çıktı forum kendini yırtıyor sabahtan beri görmediniz mi Genişletmek için tıkla... Yoğun bir gün geçirdim. Bilgilendirme için teşekkürler.
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 28 Haziran 2021 #16 rasgelekullanici35 dedi: Arkadaş da riske atmamak için soruyor ya hani . Genişletmek için tıkla... Durup dururken parlayacak bir şey yoktu. Hobi olarak millete saldırma huyunuz var ise kendi alanınız olan Teknobiyotik forumda saldırın hocam. Tabii her yazılan doğru mudur bilemem. Tavrısınız son derece yersiz idi. İyi akşamlar. ☝ 371129 dedi: Sanırsam stabilite ve güvenlik açısından diyorsunuz. Henüz kayda değer proje yapmadım. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam. Ek olarak çalışma verimi... Henüz tam sürüm olmadığı için iş yaparken çökmeler gibi istenmeyen sorunların olma ihtimali yüksek.
rasgelekullanici35 dedi: Arkadaş da riske atmamak için soruyor ya hani . Genişletmek için tıkla... Durup dururken parlayacak bir şey yoktu. Hobi olarak millete saldırma huyunuz var ise kendi alanınız olan Teknobiyotik forumda saldırın hocam. Tabii her yazılan doğru mudur bilemem. Tavrısınız son derece yersiz idi. İyi akşamlar. ☝ 371129 dedi: Sanırsam stabilite ve güvenlik açısından diyorsunuz. Henüz kayda değer proje yapmadım. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam. Ek olarak çalışma verimi... Henüz tam sürüm olmadığı için iş yaparken çökmeler gibi istenmeyen sorunların olma ihtimali yüksek.