Windows 11 Bluetooth açılmıyor

joaoeren7

Hectopat
Daha fazla  
Kablosuz bir kulaklığım var. Bunu ben tablete veya telefona rahatlıkla bağlıyorum. Ama iş bilgisayara gelince bağlayamıyorum. Acaba sorun kulaklıkta mı dedim telefonu bağlamak istedim, onu da görmedi. Bluetooth'u açsam bile altında Bluetooth kapalı diyor. Benim gözümde artık büyük bir sorun olmaya başladı. Bunu nasıl çözebiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüsünü tekrardan yüklemeyi deneyin.
Bilgisayarda yüklü olan sürücüyü Aygıt Yöneticisinden kaldırdım. Yenisini yükledim, alttaki yazı 'Şu şekilde bulunabilir' diye değişti. Ama hala cihaz bulmuyor.

Bilgisayarda yüklü olan sürücüyü Aygıt Yöneticisinden kaldırdım. Yenisini yükledim, alttaki yazı 'Şu şekilde bulunabilir' diye değişti. Ama hala cihaz bulmuyor.
Şöyle yapın tekrardan. Driver ı kaldırın. Chipset driver ı da kaldırdın tekrar kurun. Chipset kurulduktan sonra yeniden başlatın sonra tekrar Bluetooth u kurup deneyin.

Şöyle yapın tekrardan. Driver ı kaldırın. Chipset driver ı da kaldırdın tekrar kurun. Chipset kurulduktan sonra yeniden başlatın sonra tekrar Bluetooth u kurup deneyin.
Burada yazan her şeyi yaptım ama yine görmedi - bağlanmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…