D duhandgg Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:59 #1 USB Bluetooth aparatım var. Bluetooth gözüküyor ama cihaz ekle dediğimde cihaz görmüyor, cihazlarda onu görmüyor. Windows 10'da çalışıyordu. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 21:06
USB Bluetooth aparatım var. Bluetooth gözüküyor ama cihaz ekle dediğimde cihaz görmüyor, cihazlarda onu görmüyor. Windows 10'da çalışıyordu.
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.787 Çözümler 70 Yer İzmir Dün 21:15 #2 Driver ını sitesinden indirip tekrardan kurun.
D duhandgg Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:45 #3 magicspears dedi: Driver ını sitesinden indirip tekrardan kurun. Genişletmek için tıkla... olmadı sıfırladım pcyi hatta
magicspears dedi: Driver ını sitesinden indirip tekrardan kurun. Genişletmek için tıkla... olmadı sıfırladım pcyi hatta
R3Coil Attopat Katılım 14 Ekim 2025 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 57 dakika önce #4 Windows 11 uyumsuz olabilme ihtimali var mı? Peki araştırdınız mı?