Windows 11 Bluetooth gözükmüyor

Clax

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarı ilk aldığım zamanlar sorunsuz çalışıyordu. Fakat son 1 aydır hiçbir şekilde cihaz bağlayamıyorum. Ayrıca logoda gözükmüyor. Çözümü her yerde araştırdım fakat hiçbir sonuç bulamadım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-02 144527.png
    87 KB · Görüntüleme: 221
  • Ekran görüntüsü 2023-08-02 144538.png
    95,8 KB · Görüntüleme: 172
  • Ekran görüntüsü 2023-08-02 144633.png
    43 KB · Görüntüleme: 238
Aygıt yöneticisinden bir kontrol eder misiniz? Driverınız yüklü olmayabilir. Birde Windows Update kısmında gelişmiş seçeneklerde isteğe bağlı güncelleştirmeler var sürücünüz oraya düşmüş olabilir.

İsteğe bağlı güncelleştirmeleri yaptım. Aygıt yöneticisinde Bluetooth'a dair bir şey gözükmüyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-02 151913.png
    24,4 KB · Görüntüleme: 243
İsteğe bağlı güncelleştirmeleri yaptım. Aygıt yöneticisinde Bluetooth'a dair bir şey gözükmüyor.
Ağ bağdaştırıcılarından Wifi kartınızın marka modeline bir bakar mısınız? Birde cihaz laptop mu üretici markanınn destek sitesiden sürücülere bakabiliriz.

Ağ bağdaştırıcılarından Wi-Fi kartınızın marka modeline bir bakar mısınız? Bir de cihaz laptop mu üretici markanınn destek sitesiden sürücülere bakabiliriz.

Evet laptop. Modeli HP Pavilion 15-EC2055NT. Ekte bıraktım Wi-Fi kartı modelini.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-02 153043.png
    8,7 KB · Görüntüleme: 285
2 adet güncellenmemiş sürücü vardı. Bunlar güncelledim fakat sorun düzelmedi.

Hocam merhaba bugün aynı sorunu ben de yaşadım. Bilgisayar markalarımız aynı, sorun bilgisayarla alakalı bir şey miydi acaba? Sorunu çözebildiniz mi? Ona göre garanti kapsamında servise göndermeyi planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…