Windows 11 Bluetooth kulaklıkta robotik ses geliyor

fatihdemirag_

Kilopat
Herkese iyi forumlar, sistemim Windows 11 Online FPS oyunlarında Bluetooth kulaklık taktığım zaman kulaklıktan robot sesi geliyor, harici mikrofonum da var mikrofon aygıtılı olarak kulaklık seçili olmamasına rağmen robot ses alıyorum bunu nasıl düzeltirim? Diğer oyunlarda ses normal sadece Call of Duty Warzone oyununda bu sorun ile karşılaşıyorum. İnternette olan videoların hepsini denedim ama sorunum hala devam etmekte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Handsfree diye bir mod var benim hoparlörde aynı şeyi yapıyor. Aygıt yöneticisinden girip ses kısmından hoparlörünün ismini bulup Handsfree'ye sağ tıklayıp devre dışı bırak ver bilgisayarını yeniden başlat. Bende düzeldi umarım sende de olur.

Handsfree diye bir mod var benim hoparlörde aynı şeyi yapıyor. Aygıt yöneticisinden girip ses kısmından hoparlörünün ismini bulup Handsfree'ye sağ tıklayıp devre dışı bırak ver bilgisayarını yeniden başlat. Bende düzeldi umarım sende de olur.

Handsfree yazmıyor Windows 10'da kayıt bölümünden handsfree çıkıyordu devre dışı yaptığım zaman düzeliyordu ses ama bunda öyle bir şey yok kayıt bölümünde sadece harici mikrofonum ve ses aygıtı olarak da sadece normal kulaklığım mevcut Bluetooth olarak

Handsfree yazmıyor Windows 10'da kayıt bölümünden handsfree çıkıyordu devre dışı yaptığım zaman düzeliyordu ses ama bunda öyle bir şey yok kayıt bölümünde sadece harici mikrofonum ve ses aygıtı olarak da sadece normal kulaklığım mevcut Bluetooth olarak.

Aynı sorun bende de var nasıl çözdünüz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı