A a4hmettt Centipat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Excalibur E650 kasa blutooth özelliği olması gerek yeni kasa güncellemeler yaptım ama aygıt yöneticisinde Bluetooth gözükmüyor.
Excalibur E650 kasa blutooth özelliği olması gerek yeni kasa güncellemeler yaptım ama aygıt yöneticisinde Bluetooth gözükmüyor.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #2 Anakartınız Gigabyte ise Bluetooth desteklememesi çok normal.
A a4hmettt Centipat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #3 Cheese Wizzard dedi: Anakartınız Gigabyte ise Bluetooth desteklememesi çok normal. Genişletmek için tıkla... İyide desteklemese bluooth olmazdı direk PC de. Cheese Wizzard dedi: Anakartınız Gigabyte ise Bluetooth desteklememesi çok normal. Genişletmek için tıkla... Yani var ama açma tuşu yok.
Cheese Wizzard dedi: Anakartınız Gigabyte ise Bluetooth desteklememesi çok normal. Genişletmek için tıkla... İyide desteklemese bluooth olmazdı direk PC de. Cheese Wizzard dedi: Anakartınız Gigabyte ise Bluetooth desteklememesi çok normal. Genişletmek için tıkla... Yani var ama açma tuşu yok.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #4 a4hmettt dedi: Yani var ama açma tuşu yok. Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor hocam?
A a4hmettt Centipat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #5 Cheese Wizzard dedi: O nasıl oluyor hocam? Genişletmek için tıkla... Ayarlardaki blutooth yerinde tuşu yok acaba dedim yeni kasa olduğundan güncelleme falan mı almadı dün sanirim 4 güncelleme yaptim gine tuş gelmedi aktifleştirme tuşu yok camiyi gidiyim atarim sana görsel kanki.
Cheese Wizzard dedi: O nasıl oluyor hocam? Genişletmek için tıkla... Ayarlardaki blutooth yerinde tuşu yok acaba dedim yeni kasa olduğundan güncelleme falan mı almadı dün sanirim 4 güncelleme yaptim gine tuş gelmedi aktifleştirme tuşu yok camiyi gidiyim atarim sana görsel kanki.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #6 a4hmettt dedi: Ayarlardaki blutooth yerinde tuşu yok acaba dedim yeni kasa olduğundan güncelleme falan mı almadı dün sanirim 4 güncelleme yaptim gine tuş gelmedi aktifleştirme tuşu yok camiyi gidiyim atarim sana görsel kanki. Genişletmek için tıkla... Anakart modelini söylersen anlaşılır sorun.
a4hmettt dedi: Ayarlardaki blutooth yerinde tuşu yok acaba dedim yeni kasa olduğundan güncelleme falan mı almadı dün sanirim 4 güncelleme yaptim gine tuş gelmedi aktifleştirme tuşu yok camiyi gidiyim atarim sana görsel kanki. Genişletmek için tıkla... Anakart modelini söylersen anlaşılır sorun.
A a4hmettt Centipat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #7 Cheese Wizzard dedi: Anakart modelini söylersen anlaşılır sorun. Genişletmek için tıkla... H510 ASUS.
Cheese Wizzard dedi: Anakart modelini söylersen anlaşılır sorun. Genişletmek için tıkla... H510 ASUS.