Her zamanki rutin işlerimi yaparken Bluetooth simgesi kayboldu. Niye böyle oldu? Çözüm nedir? Birkaç gün önce sırf bu yüzden PC format atmıştım yanlış bir şey yapmış olabilir miyim diye gene aynısı oldu.
Her zamanki rutin işlerimi yaparken Bluetooth simgesi kayboldu. Niye böyle oldu? Çözüm nedir? Birkaç gün önce sırf bu yüzden PC format atmıştım yanlış bir şey yapmış olabilir miyim diye gene aynısı oldu.
Yukarıda dediğimi okudun mu bilmiyorum. Kartında problem var ise alsın yazdım. Benim dediğimi de alabilir seninkini de. Benzer bir sorun yaşadığım için söyledim. ASUS TUF laptop kullanan biriyim. Kartı değiştirdiğimden beri bir sıkıntı yaşamıyorum. Driver ile çözülmez ise başvuracağı yöntem 200 veya 211 alması. Tabii kartı farklı model ise bilemiyorum. Yeni modellerde Intel takılı geliyordu yanlış hatırlamıyorsam.