Bekosss Picopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #61 Said HtmAGl dedi: Arkadaşın dediğini sildiysen ondan devam et zaten neredeyse aynı şey. Genişletmek için tıkla... Evet sildim. Discord'unuz falan varsa oradan devam etsek olur mu? Yükledim bu şekilde. Einstein dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Evet şimdi anladım sonra ne yapacağım? Dosya Ekleri Desktop Screenshot 2025.01.13 - 20.16.45.49.png 286,9 KB · Görüntüleme: 27 Son düzenleme: 13 Ocak 2025
Said HtmAGl dedi: Arkadaşın dediğini sildiysen ondan devam et zaten neredeyse aynı şey. Genişletmek için tıkla... Evet sildim. Discord'unuz falan varsa oradan devam etsek olur mu? Yükledim bu şekilde. Einstein dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Evet şimdi anladım sonra ne yapacağım?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.372 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #62 Bekosss dedi: Nasıl bulacağım peki? Evet sildim. Discord'unuz falan varsa oradan devam etsek olur mu? Yükledim bu şekilde. Evet şimdi anladım sonra ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol edin.
Bekosss dedi: Nasıl bulacağım peki? Evet sildim. Discord'unuz falan varsa oradan devam etsek olur mu? Yükledim bu şekilde. Evet şimdi anladım sonra ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol edin.
Bekosss Picopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #63 Einstein dedi: Bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Yeniden başlattım aynı ne inatçı bir bilgisayar bu.
Einstein dedi: Bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Yeniden başlattım aynı ne inatçı bir bilgisayar bu.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.372 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #64 Bekosss dedi: Tamamdır. Yeniden başlattım aynı ne inatçı bir bilgisayar bu. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda Bluetooth gözüküyor mu?
Bekosss dedi: Tamamdır. Yeniden başlattım aynı ne inatçı bir bilgisayar bu. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda Bluetooth gözüküyor mu?
Bekosss Picopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #65 Hayır. Dosya Ekleri Desktop Screenshot 2025.01.13 - 20.26.28.55.png 261,4 KB · Görüntüleme: 30
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 13 Ocak 2025 #66 Bekosss dedi: Tamamdır. Yeniden başlattım aynı ne inatçı bir bilgisayar bu. Genişletmek için tıkla... Peki dediğimi dene bakalım nasıl tepki verecek. Ayrıca arkada bluetooth hizmetleri çalışıyor mu? Hizmetleri açıp B'ye bas ekran görüntüsü at.
Bekosss dedi: Tamamdır. Yeniden başlattım aynı ne inatçı bir bilgisayar bu. Genişletmek için tıkla... Peki dediğimi dene bakalım nasıl tepki verecek. Ayrıca arkada bluetooth hizmetleri çalışıyor mu? Hizmetleri açıp B'ye bas ekran görüntüsü at.
Bekosss Picopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #67 Said HtmAGl dedi: Peki dediğimi dene bakalım nasıl tepki verecek. Ayrıca arkada bluetooth hizmetleri çalışıyor mu? Hizmetleri açıp B'ye bas ekran görüntüsü at. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde. Şimdi ne yapacağım? Dosya Ekleri Desktop Screenshot 2025.01.13 - 20.28.55.29.png 496,3 KB · Görüntüleme: 28
Said HtmAGl dedi: Peki dediğimi dene bakalım nasıl tepki verecek. Ayrıca arkada bluetooth hizmetleri çalışıyor mu? Hizmetleri açıp B'ye bas ekran görüntüsü at. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde. Şimdi ne yapacağım?
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 13 Ocak 2025 #68 Bekosss dedi: Bu şekilde. Şimdi ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... İki tanesini var orada bluetooth olan. İkisini açmaya çalışsana hata verecek mi. Ayrıca kaldırmayı denedin mi?
Bekosss dedi: Bu şekilde. Şimdi ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... İki tanesini var orada bluetooth olan. İkisini açmaya çalışsana hata verecek mi. Ayrıca kaldırmayı denedin mi?
Bekosss Picopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #69 Said HtmAGl dedi: İki tanesini var orada bluetooth olan. İkisini açmaya çalışsana hata verecek mi. Ayrıca kaldırmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hangisi ile hangisi?
Said HtmAGl dedi: İki tanesini var orada bluetooth olan. İkisini açmaya çalışsana hata verecek mi. Ayrıca kaldırmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Hangisi ile hangisi?
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 13 Ocak 2025 #70 Bekosss dedi: Hangisi ile hangisi? Genişletmek için tıkla... Bluetooth yazan 3 tane var zaten biri açık diğer ikisi kapalı. O ikisini aç.
Bekosss dedi: Hangisi ile hangisi? Genişletmek için tıkla... Bluetooth yazan 3 tane var zaten biri açık diğer ikisi kapalı. O ikisini aç.