CrrylxForYou Decapat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #1 Merhaba Windows 11 de boot animasyonunu değiştirmemin yolu var mı? Bahsettiğim şey yüklenme animasyonu değil direkt olarak Windows açılırken video açılmasını istiyorum bunun imkanı var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2023
Merhaba Windows 11 de boot animasyonunu değiştirmemin yolu var mı? Bahsettiğim şey yüklenme animasyonu değil direkt olarak Windows açılırken video açılmasını istiyorum bunun imkanı var mı?
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 14 Ağustos 2023 #2 Windows açılırken nasıl bir video açılmasını istiyorsunuz? Başlıkta boot animasyonu demişsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Windows açılırken nasıl bir video açılmasını istiyorsunuz? Başlıkta boot animasyonu demişsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
xResk Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 1.803 Makaleler 1 Çözümler 15 14 Ağustos 2023 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bundan bahsediyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bundan bahsediyor.
CrrylxForYou Decapat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #4 436077 dedi: Windows açılırken nasıl bir video açılmasını istiyorsunuz? Başlıkta boot animasyonu demişsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O şekilde geçiyor sanıyordum.
436077 dedi: Windows açılırken nasıl bir video açılmasını istiyorsunuz? Başlıkta boot animasyonu demişsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... O şekilde geçiyor sanıyordum.