Windows 11 boot edilemiyor

NyanKa

Hectopat
Yer
Denizli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba,
Bilgisayarımı açtığımda anakart logosunun gözüktüğü ekranda takılı kalıyordu(kaldığı yer ektedir.). Birkaç kere denedikten sonra ve BIOS ekranından boot sırasını kontrol ettikten sonra Windows 11 otomatik onarım ekranına atmaya başladı. Başka konularda okuduğum kadarıyla RAM'i temizlemeyi denedim. Sorun ne olabilir? Donanımsal mıdır?

Harddisk yada ssd yi çıkarıp bilgisayarı açmayı dene.
Bios menüsü anında açılırsa diskin helvasını pişirebilirsin.

Harddisk yada ssd yi çıkarıp bilgisayarı açmayı dene.
Bios menüsü anında açılırsa diskin helvasını pişirebilirsin.
Şuan bilgisayar çok uzun süre bekleyince açıldı(5 dakika). C diskim windowsun kurulu olduğu ssd ve D diskim oyunlarımın olduğu hard disk. C diskinde 3gblık bir alan kaldığını fark ettim. Bir şeyler silmek istedim ancak silecek bir şey yoktu. Elle tutulur tek inik şey 61gblık cs2. Niye böyle?

Sen o ikinci hard diski çıkar bak nasıl normale dönecek pc.
Bir çok kez yaşadım bu durumu.

Sen o ikinci hard diski çıkar bak nasıl normale dönecek pc.
Bir çok kez yaşadım bu durumu.
Biraz açabilir misiniz? Uzun süredir böyle kullanıyorum ve çıkarma gibi bir olanağım yok. Ssdim 256gb. Sanırsam yeni ssd almam gerek dediğiniz gibiyse.

Biraz açabilir misiniz? Uzun süredir böyle kullanıyorum ve çıkarma gibi bir olanağım yok. Ssdim 256gb. Sanırsam yeni ssd almam gerek dediğiniz gibiyse.
Bende bir kaç ay önce,
256gb Ssd + 1tb Toshiba HDD olarak kullanıyordum.

Oyunları hdd ye kurmuştum fakat bilgisayar boot ekranında baya zorlanıyordu açılmaya.

Ne zaman ki Hdd belleği çıkarıyorum bilgisayar fişek gibi açılıyordu.
En sonunda bıktım sattım HDDyi oysaki tertemiz 20 saat kullanılmış yeni diskti. Alırsam bundan sonra SSD alırım kardeşim.

Ne yaptılar ne ettiler Anakartları öyle yaptılar ki HDD ye karşı alerjileri oluştu.

O Zaman kapitalizme yenik düşüp 1tb m2 almam lazım. En az 10 yıllık samsung hard diskime elveda deme zamanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…