Windows 11 boot etmiyor

Canb1

Decapat
Daha fazla  
RAM
corsair vengeance rgb pro 1x16 3600mhz cl18
SSD veya HDD modeli
Seagate
Ekran kartı
4060ti
Anakart
b450 gaming pro carbon max wifi
İşlemci
Ryzen 5 5600
Merhaba Windows 11 yüklemek için USB hazırladım ve USB'yi bilgisayarıma takıp Windows 11'i kuruyorum yükleme tamamlandıktan sonra bilgisayar kendini yeniden başlatıyor ve o sırada Windows Boot Manager olarak SSD mi görmüyor ve başlamıyor ve boot Debug LED yanıyor.
Fakat BIOS'a girdiğimde anakart SSD modelini vs gösteriyor.
4 tane SSD takılıydı hepsini çıkartıp tek bir SSD bıraktım öyle format atmayı denedim işe yaramadı.
USB belleği değiştirdim yine olmadı.
Yeni işlemciye geçtim onunla ilgisi olabilir mi diye düşündüm.
Ama format atmadan önceki Windows'umda USB belleği hazırlarken yeni aldığım işlemci ile sorunsuz açıldı bilgisayarım.
3 gündür bununla uğraşıyorum herhangi bir çözüm sunabilecek var mı şimdiden teşekkürler şimdiden.

@Canb1 kurulumda SSD'yi görüyor ama restart sonrası görmüyor. Doğru mudur hocam?

PC'yi F11 tuşuna basarak açın. Boot menü gelecek. Burada Windows Boot Manager görünüyor mu?

Evet hocam doğru anladınız USB ile Windows'u kuruyorum her şey bittikten sonra bilgisayarım boot etmiyor.
Windows Boot Manager'de de SSD gözükmüyor BIOS'tan baktım göremedim.
F11 de de Boot Manager çıkmıyor sadece enter setup var.

Dosya Ekleri

• 20250627_145645.jpg
    445,3 KB · Görüntüleme: 21
  • 20250627_145639.jpg
    433,7 KB · Görüntüleme: 20
  • 20250627_145632.jpg
    411,1 KB · Görüntüleme: 20
Storage altında neler var? ISO dosyasını nereden indirdiniz? USB belleğe ne şekilde yazdırdınız?

Kurulumda disk seçme ekranında Windows kuracağınız diske ait tüm bölümleri silin.

Son düzenleme:
Storage altında neler var? ISO dosyasını nereden indirdiniz? USB belleğe ne şekilde yazdırdınız?

Kurulumda disk seçme ekranında Windows kuracağınız diske ait tüm bölümleri silin.

Storage altında derken tam anlayamadım.
Windows 11 Media Creation Tool ile USB'ye yazdırdım.
USB FAT32 şeklinde yazılı.
Bütün disklerimi silip denedim sonuç yine aynı.

Storage altında derken tam anlayamadım.
Windows 11 Media Creation Tool ile USB'ye yazdırdım.
USB FAT32 şeklinde yazılı.
Storage menüsünde sadece diskin ismini modelini ve boyutunu gösteriyo hangi sata portunda takılı olduğunu

Hocam Rufus'la yazdırın.

Diskleri sildikten sonra "Create Partition" ile yeni bölümler oluşturun. Sanırım sizin diskte EFI bölümü oluşmuyor. Bu işlem o bölümü tekrar oluşturur.

Hocam Rufus'la yazdırın.

Diskleri sildikten sonra "create Partition" ile yeni bölümler oluşturun. Sanırım sizin diskte EFI bölümü oluşmuyor. Bu işlem o bölümü tekrar oluşturur.

Hocam EFI için CMD'den boyut belirleyip EFI yaptım diskpart GPT denedim bunların hiçbiri sonuca ulaştırmadı ama Rufus ile dediğiniz gibi deneyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…