Windows 11 boşta %100 SSD kullanımı

Reasy1

Kilopat
Makaleler
1
Neredeyse her bilgisayarı açtığımda, 15 dakika boyunca bilgisayar kullanılmaz derecede donuyor sonra kendiliğinden düzeliyor. Görev yöneticisinde disk kullanımı yapan uygulamada da gözükmüyor neyden kaynaklanıyor olabilir?

PNY CS900 marka SSD kullanıyorum, alalı 1 ay olmuştur.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    34,9 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_5.png
    55,1 KB · Görüntüleme: 57
Başlangıç programları var muhtemelen. Kaspersky gibi. Onları devre dışı bırakıp bir deneyin bence.

Başlangıç programları var muhtemelen. Kaspersky gibi. Onları devre dışı bırakıp bir deneyin bence.

Diskten yaklaşık 2 küsur MB yiyor. O kadar etkiler mi? Şahsen babamın bilgisayarında bile DDR1 RAM ve 120 GB SSD var, bir ara Kaspersky kullanmıştı, neredeyse hiç kasma olmuyordu.

SSD sağlığını kontrol ettiniz mi?
Evet sağlığı %100 gözüküyor.
Sadece 4 tane başlangıç programı var SSD'de 10 dakika sürecek kadar donma yaşatacağını sanmıyorum.
Virüs bulaşmış olabilir tarama yapmayı denediniz mi?
Kaspersky üzerinden yaptım virüs çıkmadı.

Diskten yaklaşık 2 küsur MB yiyor. O kadar etkiler mi? Şahsen babamın bilgisayarında bile DDR1 RAM ve 120 GB SSD var, bir ara Kaspersky kullanmıştı, neredeyse hiç kasma olmuyordu.
Bir ara bende de aynı sorun olmuştu. Virüs programı vs. ilk açılışta bilgisayar 10 dakika da anca kendine geliyordu. Sonrasında devre dışı falan bırakıp biraz rahatlatmıştım.

Burada anlatılanları yapmayı deneyin.

virüs taraması yapın, ssd sağlığını kontrol edin ve buraya fotoğraf atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…