Windows 11 boşta %50 RAM kullanıyor

Sefaagook

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB 5600 MHz
Önceden 8 GB RAM kullanıyordum. Geçen yükselttim (aynı model ve frekans) ve 16 GB RAM kullanıyorum. Fakat 8 GB'da %50'sini kullanırken, 16 GB'da hala %50'sini kullanıyor. Üstelik kullanım toplamları az gösteriyor. Sizce malware mi vardır yoksa Windows 11 ile mi alakalı? Aynı zamanda, Windows'a 2.3 GB ayrılmış olarak gösteriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soldaki ayrıntılar kısmından ram kullanımına bakar mısın.

Normal ne kadar verirsen ona göre kullanır. 16 bile az günümüzde aslında. Sen az ram verince kendini kısıtlar Windows.

Bilgisayarınıza anormal bir şey yapmadıysanız kafaya takılacak bir şey değil. RAM’ler kullanılsın diye var.

Bilgisayarınıza anormal bir şey yapmadıysanız kafaya takılacak bir şey değil. RAM'ler kullanılsın diye var.

Sorun oyun oynarken fulleniyor ve ağır oyunlarda hafif stutter yapıyor. Alt Tab yaparken bile çok zorlanıyor bazen.

Optimazyon ayarları yaptınız mı gereksiz hizmetler kapatıldımı bir kontrol edin Windows 10.11 RAM kullanımı bazen fazla bende 11.de 32 GB RAM'in %15 kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…