Windows 11 "bu güncelleştirmeyi yükleyemedik" hatası

erenalisen

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 deneme sürümü kullanıyorum henüz key almadım PC yepyeni anakart B550M-E TPM açık her şey Windows 11 için uygun sistem denetimi uygulamasından da kontrol ettiim Windows Update de 11i indir ve yükle seçeneği çıktı bende bastım indirdi sora bu güncelleştirmeyi yükleyemedik hatası aldım tekrar bastım indir ve yükleye böyle kaldı. Windows 11 yükseltme aracında da sürekli tekrar dene hatası veriyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    20,6 KB · Görüntüleme: 75
Windows 10 deneme sürümü kullanıyorum henüz key almadım PC yepyeni anakart B550M-E TPM açık her şey Windows 11 için uygun sistem denetimi uygulamasından da kontrol ettiim Windows Update de 11i indir ve yükle seçeneği çıktı bende bastım indirdi sora bu güncelleştirmeyi yükleyemedik hatası aldım tekrar bastım indir ve yükleye böyle kaldı. Windows 11 yükseltme aracında da sürekli tekrar dene hatası veriyor.
USB oluşturup kurulum yapın hocam.

Yükleme medyası oluşturma seçeneği size yardımcı olacaktır.

Bu şekilde yüklenir değil mi kesin olarak?
Fakat PC sıfırlanmış olur herhalde.
Denemeniz lazım hocam söylediklerinize göre tek bu seçenek kalmış, PC sıfırlanabilir ama HDD veya SDD kurulum yaparken seçmezseniz sıfırlanmaz diye biliyorum. Tam hatırlamıyorum uzun süredir USB'den kurulum yapmadım. Önemli dosyalarınızı yedek alabilirsiniz.

Denemeniz lazım hocam söylediklerinize göre tek bu seçenek kalmış, PC sıfırlanabilir ama HDD veya SSD kurulum yaparken seçmezseniz sıfırlanmaz diye biliyorum. Tam hatırlamıyorum uzun süredir USB'den kurulum yapmadım. Önemli dosyalarınızı yedek alabilirsiniz.

Teşekkür ederim bu şekilde deneyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı